Eu sunt

eu-sunt-inefabil

Inefabil este un blog personal pentru iubitorii de frumos și nu numai. Fie că este vorba despre cărți, muzică, mâncare, fotografie sau artă, aici vei regăsi fragmente din tot ceea ce place sufletului meu.

De ce Inefabil?

Ador să citesc, să scriu,  să ”sap” după muzică bună și să găsesc frânturi de artă care nu mă lasă să dorm. Este lucru mare să trăiești cu adevărat, într-o lume în care majoritatea oamenilor doar supraviețuiesc. Inefabil a fost, este și va fi mereu ceva ce îmi definește existența, transformându-se treptat în laitmotivul proiectelor mele. Lumea este plină de lucruri care au un nu-știu-ce fermecător. Cu ele mă hrănesc, le caut și mi le însușesc constant, atât în mediul online cât și în afara lui.

Deși cu picioarele pe pământ, refuz să renunț la ceea ce mă face om, la micile nebunii care ne permit să rămânem întregi, să respirăm. Și da, fără frumos nu aș putea să exist, să mă mișc, să fiu eu. Întreaga mea ființă se învârte în jurul emoțiilor, a reflexiilor asupra vieții și în jurul creativității. Iubesc să creez o lume aparte din cuvinte, iar tu ești invitat în ea.

Recenzie de carte

Din punct de vedere literar, voi caută să îți ofer tot ceea ce trebuie să știi despre cărți nou apărute, clasici, comori ascunse și autori preferați. Toate recenziile prezintă opinia mea proprie și nealterată asupra cărții în cauză. Cărțile sunt achiziționate de mine, primite la schimburi de cărți sau câștigate la concursuri. În cazul în care cărțile vor fi primite cu scopul de a le face o recenzie, voi specifica în fiecare articol în parte.

Recenziile mele de carte nu conțin spoilere.

Bucătărie cu suflet

Și pentru că un creier sănătos are nevoie de „combustibil”, era inevitabil ca gurmanda din mine să nu iasă la suprafață și aici.

Îmi place să gătesc și las o bucățică de suflet în fiecare preparat. Stiu sigur că orice ai face pe lumea asta, dacă nu pui pasiune în acel ceva, totul va fi în zadar. Cam așa este și cu gătitul. Ador să încerc combinații noi, să întorc ingredientele pe toate părțile și să adaug o notă personală în orice preparat culinar, pentru un gust perfect.

Intră în Zona ZERO

Acum că mă cunoști mai bine, îmi permit să îți împărtășesc un secret: îmi place să vorbesc. Mult. Despre o multitudine de lucruri. Tocmai de aceea am ales acest blog personal pentru a-mi expune perorările în scris, și o fac totalmente fără rețineri. Consider că este important să vorbești, să fii auzit. Suntem o nație de oameni muți, surzi și orbi, iar eu nu voi fi încă o oaie în această turmă.

Ești invitat să îmi combați părerea sau să mi te alături; a deschide gura este simplu—a spune cu adevărat ceva este chiar dificil. Vorbește. Deschide ochii. Fii prezent și lumea poate fi a ta.