ZONA ZERO

Bijuterii pentru femei care te inspiră – Cadouri inedite cu Indira

bijuterii-indira-idei-cadou
Reading Time: 8 minutes

De multe ori nu caut cadouri pentru cei dragi. Sunt destule cazurile în care mă găsesc ele pe mine, și atunci decid să le ofer. De cum am aruncat un ochi pe site-ul Indira, două persoane mi-au venit în minte: prietena mea Aura, și buni. Două stiluri diametral opuse, ceea ce este interesant și minunat deopotrivă. Acest lucru înseamnă că aici pot găsi varietate, atenție la detalii, implicare în a le oferi clienților o arie largă de bijuterii aparte.

La Aura m-am gândit imediat ce am văzut gama de inele din argint. Modelele arată fabulos! Debordând de personalitate, fiecare inel spune o poveste, de la cele fine, cu pietre de dimensiuni reduse, până la cele cu pietre în stare pură, care ies în evidență de la prima privire.

Accesorizarea este unul dintre cele mai frumoase moduri de a te exprima, de a arăta lumii cine ești fără să scoți un cuvânt. Unele femei o fac fără pic de efort, în cel mai natural mod posibil. Și de la astfel de persoane ai ce învăța!

INELE DIN ARGINT CU PERSONALITATE

O persoană dragă mie ca suflet și stil, Aura s-a născut în epoca greșită. Deși are o viață extrem de activă și împlinită, tânjește după ani de mult apuși. Iar asta se vede în stilul său vestimentar și în accesorizare.

Am plăcut-o instantaneu pentru felul ei de a fi și pentru lucrurile prin care se face remarcată. Caracterul vesel, mereu pe fugă și optimismul debordant merg de minune cu abordarea vintage pe care a adoptat-o de ceva vreme.

Aura este genul de femeie inteligentă, puternică, independentă, care poate defila cu succes pe străzile din București purtând bijuterii masive asortate la o ținută vintage, întorcând toate capetele în urma sa. Aura poate face acest lucru fie că merge la cafea, la birou, la un party sau chiar în parc la o plimbare. Și o admir pentru asta!

TIP: Dacă dorești să scoți în evidență o bijuterie cu caracter puternic, poart-o cu o ținută simplă. Astfel, toate privirile se vor îndrepta asupra bijuteriei. Dacă ții să evidențiezi, în schimb, ținuta ta preferată, alege bijuterii finuțe care nu distrag atenția de la look-ul tău.

inele din argint cu pietre naturale

Inele cu pietre naturale

Bijuteriile cu pietre mari sau design masiv nu sunt compatibile cu oricine. Cred că acestea se „conectează” oarecum la o personalitate puternică, vibrantă, aderând la un stil cu adevărat inedit. Pentru ea aș alege ceva masiv sau cu aspect vintage, iar inelele cu pietre naturale de dimensiuni impunătoare pe care le-am găsit pe indira.ro sunt perfecte!

Numit și „aurul nordului”, chihlimbarul este o piatră cu care m-am întâlnit destul de des de-a lungul vieții. Mama o purta foarte mult, în pandantive mari sau montată în inele, și pot să spun că firea ei este destul de asemănătoare cu cea a Aurei. De aceea m-am gândit că i s-ar potrivi.

INEL CU PIATRĂ NATUALĂ DE CHIHLIMBAR

Nu îmi place să fac un cadou fără a mă documenta înainte. O bijuterie dăruită cu drag trebuie să semnifice ceva anume pentru persoana care o primește, iar ea trebuie să știe DE CE i-am oferit acel obiect. Așadar, de ce chihlimbar pentru Aura?

Considerat a avea proprietăți magice, Chihlimbarul aduce calm, echilibru, energie, armonie și putere. Iar ea are nevoie de toate astea pentru a continua să fie una dintre cele mai cool persoane pe care le cunosc. Energia caldă a chihlimbarului va completa buna dispoziție a Aurei și va ține la distanță gândurile negative. Chihlimbarul chiar amplifica optimismul și energiile pozitive care ne înconjoară, lucruri pe care la Aura le găsești din plin!

Prietena mea este o fire dominantă, mereu curioasă (de aceea s-a făcut cercetător științific) și dornică să încerce lucruri noi. Modelul de inel Ariana cu piatră naturală masivă de chihlimbar i-ar pune și mai mult în valoare firea solară. Nuanța absolut superbă a pietrei și montura deosebită din argint am regăsit-o cu aproximație și la modelul de brățară din argint Lucia cu piatră masivă de chihlimbar. Nu aș putea alege între acestea, cred că ambele i s-ar potrivi.

Inele din argint Indira cu pietre naturale

Bijuterii chihlimbar Indira

TIP: În ceea ce privește bijuteriile masive sau cu pietre de dimensiuni mari, este indicat să porți una singură per outfit. Prea mult strică, în special atunci când e vorba de stil.

Le-aș dărui cu încredere, știind că fac o alegere potrivită. Conform etichetei, ar trebui purtate separat, fiind ambele masive, dar s-ar bucura de ele din plin. Le-ar prețui la nesfârșit și i-ar fura un mic zâmbet de fiecare dată când le-ar purta. Știu cu certitudine asta! Unul dintre atuurile cadourilor perfecte este că tu, cel care dăruiești, parcă te bucuri de două ori mai mult decât viitorul posesor al minunăției din cutie. Este un sentiment neprețuit!

Trebuie să mai menționez că, dacă majoritatea prietenelor mele nici măcar nu au văzut la altcineva o brățară de picior, darămite să dețină o astfel de bijuterie, Aura e acea persoană care ar purta nu una, ci 3. Să se simtă „îmbrăcată” și în zona aceea, să știe ea că și-a pus amprenta aparte și pe glezna dezgolită. Nu i se spune degeaba „diva” în cercul nostru de prietene.

Acestea fiind spuse, cu brățara de picior Charming Diva mi-am completat carnețelul cu idei de cadouri pentru tot anul. Brățara seamănă foarte bine cu un lănțișor pe lângă gât cu bănuți, pe care îl poartă aproape mereu. Sigur ar fi încântată de ea!

bratara picior charmin diva indira

Brățară picior Charming Diva

FEMINITATEA ATEMPORALĂ A BIJUTERIILOR CLASICE

Un alt model de urmat în viață, bunica lui Andrei (acum și a mea) este o adevărată maestră a stilului la cei 82 de ani împliniți. Mereu cochetă, cu accesoriile la purtător de fiecare dată când iese din casă, aceasta este o femeie care mi-a arătat că eleganța este ceva ce dezvolți pentru plăcerea personală. Să vă spun că buni își pune o eșarfă din mătase și o pălăriuță cochetă, plus un pic de fard în obraji chiar și atunci când iese în grădină? Asta o face să se simtă infinit mai bine, oricât de dezolantă ar fi ziua respectivă.

Bijuteriile pe care le-am văzut la ea sunt toate una și una, ecouri din alte timpuri, dar cu un „nu-știu-ce” care m-a atras mereu. Printre bijuteriile din argint filigranat am zărit și câteva piese unice cu perle. O minunăție! Delicatețea perlelor nu va putea fi egalată niciodată. Eleganța lor duce la un cu totul alt nivel feminitatea absolută, ferecând un strop din vraja mării în imperfecțiunea lor satinată.

Pentru că nu poartă inele decât foarte rar, și iubește brățările din argint, bunicii i-aș alege o brățară din argint Finesse cu perle naturale tip Baroque. Fidelă numelui purtat, această brățară este potrivită pentru o doamnă la fel de finuță ca ea. Fiecare perlă Baroque este unică, întocmai precum personalitatea bunicii. Exact ceea ce căutam!

Aș completa micul meu dar cu o pereche de cercei din argint Venus cu perle naturale, în același ton cu brățara. Deși ați crede că pentru o doamnă mai în vârstă ar trebui să aleg cercei mai mici, vă înșelați. Pentru că are fața rotundă, o va ajuta să poarte cercei lungi, care îmblânzesc rotunjimea obrajilor.

bijuterii cu perle naturale

Brățară și cercei cu perle naturale tip Baroque

TIP: Pentru o față rotundă, alege o pereche de cercei lungi; pentru o față alungită, cerceii mici și finuți, rotunzi, pe ureche, sunt cei mai potriviți.

ELEGANȚA ABSOLUTĂ A PERLELOR

Bijuteriile cu perle sunt bijuterii pentru un stil clasic ce nu va dispărea niciodată. Sunt bijuterii de stare, cu un mesaj clar: stilul meu e unic, feminin, chic. Perlele sunt atemporale, aproape regale, dar nu faceți greșeala să credeți că merg purtate de către oricine, cu orice. Buni este o fire romantică, visătoare, așa cum îi stă bine, de altfel, unei scriitoare. A avut mereu un aer sofisticat, iar asta pentru că a acordat atenție accesoriilor, din cap până-n picioare. Perla nu face decât să îi accentueze felul de a fi.

Și dacă nu știați, pe lângă energia apelor și a tuturor elementelor naturale ce au ajutat la formarea lor, perlele poartă cu ele un simbolism aparte. În legendele chinezești, perlele simbolizează înțelepciunea și cunoașterea, fiind protejate de dragoni drept bunuri prețioase ale pământului. Eu una tare mi-aș dori o perlă neagră din Tahiti, care se spune că poartă cu ea iubirea infinită. Misterul care învăluie o astfel de perlă îmi pare extrem de atrăgător!

ȘTIAI CĂ: Cleopatra a dizolvat o perlă într-o băutură acidă și a băut-o, pentru a-i demonstra lui Marc Antoniu că avuțiile lumii pot fi ale ei dintr-o singură înghițitură.

CADOUL PERFECT PENTRU MINE

Trebuie să recunosc, după ce mi-am bucurat privirea cu sute de modele de bijuterii inedite, mi-a rămas și mie inima la ceva. Mai exact, la ideea unei bijuterii. Am observat mai multe modele ce au tanzanit montat pe lângă alte pietre, și asta m-a cucerit pe loc. Iubesc tanzanitul,  m-am îndrăgostit de el grație unei cărți de ficțiune care a făcut treabă bună în a arunca o aură de mister asupra pietrei în sine. Descrierile amănunțite ale nuanțelor ce variază de la albastru la violet, strălucirea de neuitat a fațetelor și unicitatea acestei pietre absolut fantastice m-au fermecat.

Inel cu tanzanit Indira

Inel cu tanzanit Indira

De atunci, am tot căutat o bijuterie realizată astfel încât să îmi pot purta piatra zilnic, și nu am găsit nimic care să mă reprezinte. Așadar, dragă echipă Indira, lansez o provocare. Deja știu că se poate combina un anumit model de bijuterie cu orice piatră, la cerere, și că feedback-ul clientului vă inspiră și vă ajută să mergeți în direcția bună în ceea ce privește strălucitoarea lume a bijuteriilor.

V-aș ruga să mă faceți și pe mine fericită cu un model de inel cu tanzanit asemănător modelelor Radiant, Evie sau Eva. Fără alte pietricele pe lângă. Am fost entuziasmată de faptul că pietrele voastre sunt ținute de montură, și nu lipite, lăsând lumina să treacă prin ele. Acest lucru este esențial pentru a te bucura în totalitate de frumusețea unui tanzanit! Știu că timpul de așteptare pentru o bijuterie nouă este de câteva luni, dar sunt răbdătoare. Noua adiție la cutia mea de bijuterii ar fi o piesă dorită din tot sufletul.

TIP: Inelele late sunt potrivite pentru persoanele cu degete lungi și subțiri, pe când la o mână cu degete scurte merge de minute un inel cu design alungit. Alege ceea ce îți pune în valoare forma mâinii!

Suntem definiți de propriul stil, iar asta începe din interior. Bijuteriile pe care le alegem zi de zi sunt o extensie a ceea ce purtăm în suflet, ele exprimând cu succes diferite emoții, marcând perioade pe care le traversăm în viață, transmițând mesaje pe care ne dorim ca întreaga lume să le „audă”.

Fiecare bijuterie dragă este o mică parte din noi. În moleculele sale de metal prețios și pietre în toate nuanțele universului stau fărâme din tot ce ne face să fim propria noastră persoană. Și chiar dacă le purtăm pe trup, le purtăm cu inima.

Cât despre amprenta personală, ea e acolo în primul rând pentru a ne face să ne simțim exact așa cum trebuie. Așadar, dacă ai un stil al tău și vrei să încerci combinații avangardiste de bijuterii, nu ezita! Nu știi niciodată cum poți da drumul unui adevărat trend în materie de accesorizare!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021, sponsor Indira.

Surse foto: indira.ro, FB Indira. Editare Canva.

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments