ZONA ZERO

HerStory Love Inspires – Feminitate în doze mici

herstory-loveinspires

Din când în când mai dau peste campanii de brand care implică și o latură socială, o latură umană de care uităm uneori, prinși în vâltoarea comerțului online și offline. Noua apă de parfum HerStory Love Inspires a lansat o astfel de campanie, pentru a atrage atenția asupra unui lucru foarte important: propria stare de bine.

De multe ori ne pierdem în diverse roluri, de la cel de mamă, soție, amantă, preietenă, la cel de confident, psiholog fără plată, mediator de conflicte, om de carieră. Ne pierdem, și uităm că mai suntem și…femei. Pe undeva, printre crăpăturile vieții cotidiene, iubirea de sine se scurge treptat, lăsând în urmă o altă persoană decât purtăm în suflet, de fapt.

Cu un astfel de mesaj de a te redescoperi și de a prinde putere din propria-ți poveste, parfumul HerStory Love Inspires a fost creat de către Avon pentru orice moment al zilei.

Cu note de iris, iasomie și praline, apa de parfum ne invită să ne punem pe primul loc din când în când, și să facem din asta o obișnuință. Inspirația aromei extrem de feminine vine din toate poveștile de viață ale femeilor care au reușit să găsească puterea de a fi ele însele într-o lume nebună, nebună de tot.

parfum herstory love inspires avon

Parfumul HerStory poate fi purtat oricând, la orice ținută, și completează perfect o stare de bine ce abia face primii pași timizi către o zi perfectă. L-am încercat atât ziua, cât și seara, deși posibilitățile de a ieși în oraș au fost limitate. Îmi place, însă, să port parfum și acasă. Mă face să mă simt bine, îmi dă o stare faină care mă ajută să îmi reîncarc bateriile și să îmi duc ziua la bun sfârșit.

Încă de la începutul acestei perioade atipice v-am îndemnat să vă regăsiți în lucrurile mici care contează, în ritualurile zilnice în care ne păstrăm fiecare o doză bună din eternul feminin. Nu renunțați la aceste detalii! Vor face diferența pe termen lung, pentru o stare de bine cronică și un EU mult mai puțin împovărat.

Nu este greu să strălucești, fie și doar pentru câteva minute. Dar acele minute sunt ale tale, și nimic nu-ți poate lua aroma unui parfum pe pielea proaspăt spălată, o coafură nouă care te face să te simți bestial când te uiți în oglindă, strălucirea rujului preferat pe buze chiar și sub mască. Own it.

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments