ZONA ZERO

Materiale de construcții pentru case de vis

materiale-de-constructii-pentru-visuri-de-vacanta
Reading Time: 4 minutes

Întotdeauna mi-am spus că dacă voi avea o casă frumoasă, o casă cu personalitate, aranjată după gustul meu, cu o grădină plină de flori în față și o alta de legume în spate și cu pomi fructiferi la umbra cărora să-mi petrec după-amiezile lungi de vară, nici n-aș mai avea nevoie de concediu! Aș fi într-un loc de vis în fiecare zi a vieții mele, și nimic nu m-ar face mai fericită!

Să te trezești dimineața devreme și să-ți savurezi cafeaua în cerdacul din spatele casei, pe divanul confortabil, cu vedere la grădină, este o adevărată plăcere! Să ai posibilitatea să organizezi un grătar cu prietenii într-un spațiu special amenajat în propria curte este o binecuvântare! Și nu aș renunța la aceste mici bucurii pentru nicio casă de vacanță din lume.

Desigur, deși am început renovările de aproximativ 2 ani, disponibilitatea noastră sau a meșterilor ne-a împiedicat să facem progrese majore. Dar, pas cu pas, sunt sigură că visul nostru de a avea o casă pusă la punct se va materializa în curând.

AMENAJĂRI EXTERIOARE DE POVESTE

Cel mai important punct în planul nostru de renovare în momentul de față este amenajarea spațiului exterior, iar asta înseamnă un volum destul de mare de materiale de construcții. În viitorul apropiat vom avea nevoie în special de pavaj pentru casa din Târgu Jiu, dar și de toate materialele necesare transformării drastice a zonei din fața casei. Și pentru că suntem în orașul lui Brâncuși, iar Coloana Infinitului este un simbol al trăiniciei, pavajul Mirage 3D pus la dispoziție de Vindem-Ieftin.ro se potrivește mănușă unei case ce a fost construită în anul 1932 și încă păstrează farmecul acelor vremuri.

Vindem Ieftin

Iar dacă nu ați auzit încă de proiectul nemaipomenit al celor de la Vindem-Ieftin.ro, trebuie să știți că sunt singurii care îți asigură o reducere de 10-15% din prețul materialelor de construcții, scurtând pur și simplu drumul acestora de la producător la cumpărător. Pe scurt, marfa va ajunge la tine direct de la producător în cele mai bune condiții și cel mai scurt timp, și ești gata de treabă cât ai zice pește!

Mai mult, poți profita de oferta lor de materiale de construcții online cu un singur click. Nimic nu poate fi mai convenabil, iar eu am de gând să îi fac părtași la reamenajarea locuinței noastre, atât la interior, cât și la exterior.

Și va fi mult de muncă! În afară de pavarea părții din față și a unor alei de acces din jurul locuinței, refacerea gardurilor și folosirea pietrei decorative pentru a delimita grădina cu flori și câteva spații de suflet sunt prioritare pe lista mea.

CONFORTUL CASEI MELE

În ceea ce privește interiorul, deși ar părea că lucrurile stau mult mai simplu aici, nimic nu poate fi mai eronat! De-a lungul timpului ne-am lovit de diverse obstacole în încercarea noastră de a ne pune amprenta pe spațiul de locuit. De la pereții care nu erau drepți, realizați după standardele vremii respective, până la problemele rezultate din degradarea acoperișului, provocările nu au fost puține.

Dar ne-am pus mintea la contribuție, am găsit persoane calificate care să ne ajute, și ne-am bazat mereu pe materiale cu un raport calitate-preț cât mai bun. Tocmai de aceea, vom continua să apelăm la Vindem-Ieftin.ro pentru avantajele oferite în această privință. Pe de altă parte, și gama lor de produse îmi face cu ochiul. Iar când vine vorba de gresie și parchet pentru refacerea pardoselilor, chiar am de unde alege!

Gresie

Mereu mi-a plăcut o trecere subtilă de la gresie la parchet, și cred că aș alege ceva în nuanțe de lemn și pentru gresia de pe holuri. Efectul este nemaipomenit și face ca toate celelalte camere să se lege mult mai bine între ele.

Ce m-a bucurat, însă, cel mai mult este că la ei pot găsi lambriuri de interior de calitate, pentru a păstra acel aer din anii 1930 și acea atmosferă caldă, primitoare. Deși ne dorim tot confortul posibil, sunt câteva elemente de decor la care nu am renunța niciodată, dar care trebuie îmbunătățite pe ici pe colo. Lambriurile, coloanele interioare, grinzile de lemn vizibile, cu desene specifice—toate acestea ne sunt dragi și sunt parte integrantă a prioectului de renovare.

Pentru că până la urmă, aici nu este vorba doar de o simplă casă; casa noastră cu iederă este deja la a treia generație de oameni care o iubesc, și fiecare dintre cei ce și-au dus zilele pe pragul ei au lăsat câte ceva în urmă. Iar aceste amprente dragi ale trecutului vor fi de actualitate încă mulți ani de-acum încolo. Nu, nu e vorba de o simplă casă; este ACASĂ, și noi sperăm ca încă multe generații să-i străbată holurile.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020, sponsor Vindem-Ieftin.ro

*Sursă imagine de prezentare: Freepik – licență premium.

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
1 Comment
cel mai vechi
cel mai nou
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Proba 3. Cu Vindem-Ieftin, construiești sau renovezi oriunde vrei
3 ani

[…] Materiale de construcții pentru case de vis […]