ZONA ZERO

Cu Franke electrocasnice în bucătăria unei gurmande perfecționiste

Franke-electrocasnice-colectie-noua
Reading Time: 4 minutes

Dacă Zâna Gospodinelor mi-ar veni la geam într-o seară să mă întrebe ce-mi doresc mai mult și mai mult, aș ruga-o fierbinte să-mi lase-n prag câte ceva din gama Franke electrocasnice. Iar asta pentru că sunt o perfecționistă convinsă, și vreau tot ce-i mai bun pentru casa mea.

Îmi place ordinea, iubesc spațiile aerisite, și prefer să am totul în jur aranjat după criterii bine stabilite. Bucătăria mea ideală ar fi perfecțiunea întruchipată: linii elegante dar moderne, spații de depozitare ergonomice, ustensile și electrocasnice durabile și multifuncționale. Și, evident, totul cât mai compact și „ascuns” de ochii lumii (în special de ai mei).

NOILE PRODUSE FRANKE ELECTROCASNICE

Îmi displace ideea de a mă „împiedica” fizic și vizual de diverse elemente care nu sunt într-o armonie completă. Totul unitar pus la punct de mintea mea analitică arată într-un mare fel.

Câteodată un defect, dar de foarte multe ori un plus, această atenție la detalii mă face să fiu cu ochii-n patru după noi apariții în materie de design interior și electrocasnice ce ar putea să-mi facă viața mai ușoară.

Încă nu am ajuns la stadiul de bucătărie perfectă, dar cu Franke sunt pe drumul cel bun. Îmi mai trebuie câteva elemente esențiale, și le-am găsit în noua colecție Mythos.

MAȘINA DE CAFEA IDEALĂ

Cafeaua este elixirul care-mi ține perfecționismul în mișcare, și pe Franke magazin online am dat peste mașina de cafea ideală. O frumusețe!

Masina de cafea Franke

Masina de cafea Franke

Strop cu strop, cafeaua generează energie, iar energia naște gânduri mii care se transpun în acțiuni conform planului. Îmi place să plănuiesc aproape totul; am liste și listuțe pentru orice, și OCD-ul meu doarme liniștit de fiecare dată când lucrurile se așază ca la carte.

Îmi doresc de ani buni o mașină de cafea încorporabilă. Una cu multe funcții, care să-mi macine pe loc cele mai aromate boabe de cafea arabica. Să mă delectez cu un espresso sau un cappuccino ori de câte ori vreau, cu o singură apăsare de buton. Sublim!

Și dacă mi-ar fi spus cineva că aparatul acesta are și limpezire și auto-curățare, nu aș fi crezut până nu vedeam cu ochii mei. Un vis împlinit pentru un zbir în ale curățeniei!

CUPTOR ÎNCORPORABIL FRANKE

Iar dacă ești ca mine, nu poți dormi dacă există vreun colțișor murdar în casă. Tocmai de aceea, bucătăria mea perfectă are în centru un cuptor încorporabil Franke cu funcție de curățare pirolitică. E un must have!

Ziua când am încercat pentru prima dată curățarea pirolitică a fost urmată de o noapte un pic mai odihnitoare. Și asta deoarece nu am mai stat cu gândul la faptul că trebuie să curăț constant un cuptor murdar, prin metodele clasice și total ineficiente.

Cuptor incorporabil Franke pirolitic

Cuptor incorporabil Franke pirolitic

Trebuie să știți că un perfecționist vede chiar și cea mai mică pată de grăsime, de arsură, sau de orice altceva nu ar trebui să fie acolo. Însă curățarea pirolitică m-a salvat din coșmarul interminabilului proces de frecare a cuptorului cu soluții care făceau până și mănușile de menaj să se descompună.

Pe lângă o curățare impecabilă, cuptorul ideal mă răsfață cu programe de gătit demne pentru o gospodină gurmandă, pentru ca totul să iasă fără cusur! Nu strâmb din nas nici la funcția Multicooking, care mă „amenință” că pot găti până la 4 feluri de mâncare în același timp. Iar asta nu am mai văzut până acum la un cuptor!

Alături de fratele lui, cuptorul cu microunde combinat din aceeași colecție, aș scăpa de grijile gătitului. Mi-ar rămâne în schimb bucuria de a prepara bunătăți pentru mine și cei dragi. Nu pot explica în cuvinte cât de mult apreciez multifuncționalitatea unui produs! Iar Mythos este la înălțime până acum în această privință.

PLITA FRANKE 2 ÎN 1

Multifuncționalitatea colecției se transpune și în plita Franke Mythos 2-Gether, o adevărată minune a tehnologiei moderne. Îmbinând hota cu zona de gătire, această plită cu inducție îmi depășește complet așteptările cu privire la economisirea spațiului.

Trebuie să recunosc, dintre toate electrocasnicele marca Franke, Mythos 2-Gether este preferata mea. M-am îndrăgostit ireversibil de conceptul 2 în 1, de clasa energetică super-economică a motorului hotei, de conectivitatea plită-hotă care alege în mod intuitiv nivelul de putere necesar pentru o aerisire optimă.

În plus, Mythos 2-Gether îmi oferă posibilitatea de a folosi mai mult spațiu de depozitare, ceea ce înseamnă o organizare mai bună a ustensilelor și vaselor de gătit. Și ce gospodină nu își dorește mai mult spațiu de depozitare în bucătărie?

CHIUVETA FRANKE A VISURILOR MELE

Vorbind de spațiu, o ultimă dorință aș lăsa în tolba Zânei Gospodinelor. Mi-ar prinde bine o chiuvetă potrivită bucătăriei mele de vis.

Desigur, aceasta trebuie să fie adâncă, îndeajuns de lată, să nu se păteze, și să fie durabilă. Cer prea mult? Franke nu crede asta, și îmi oferă produsul perfect.

Realizată din fragranite, chiuveta Franke la care visez are o cuvă imensă, rezistă la temperaturi înalte, și face față unei utilizări intense. Nici că-mi puteam dori mai mult de la ea!

Eleganța, performanța și eficiența sunt la baza colecție Mythos. Ceea ce îmi place cel mai mult este cum toate elementele vin împreună într-o armonie desăvârșită, în special cele ce pot fi montate în sistem galerie.

Colectia Mythos Franke electrocasnice

Colectia Mythos Franke electrocasnice

Unii ar spune că vreau imposibilul de la viață; alții îmi condamnă tendința de a face totul la linie, și de a căuta asta și în cotidian. Dar la sfârșitul zilei, într-o lume plină de imperfect, o lume în care ne este greu să ajungem la standardele dorite ca persoane, este liniștitor să fii înconjurat de lucruri făcute ca la carte.

Îmi duc perfecționismul cu mine fără regrete. Se vede în tot ceea ce mă reprezintă, iar bucătăria la care visez cu ochii deschiși mi-ar spune că e mândră de mine, dacă ar avea grai. Față de mine, ea ar fi perfectă până în vârful firelor de praf ce NU s-ar depune pe fronturile antistatice. Dar amândouă am da mereu tot ce avem mai bun!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021, sponsor FRANKE.

Surse foto/video: frankemagazinonline.ro, franke.com/ro, Facebook @FrankeHomeSolutions.Romania, YouTube Franke Home Solutions. Editare cu ajutorul Canva.

 

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments