ZONA ZERO

Cu Frisomat pe culmile succesului – Hale metalice pentru orice afacere

frisomat-hale-industriale
Reading Time: 4 minutes

De când mă știu, am iubit cărțile cu pasiune—acea pasiune care naște lucruri frumoase și durabile pe termen lung. Nici nu-mi imaginam în adolescență că voi ajunge aici, în pragul propriei librării din mijlocul unei comunități frumoase în care am crescut de-a lungul timpului pe toate planurile. Dar iată-mă, peste ani, la cârma unei afaceri la care visam încă din copilărie.

Nu a fost ușor să ajung aici, să clădesc un business bazat pe valori de neclintit, un business ce pune pe primul loc calitatea produsului și dorințele clientului. A trebuit să iau decizii ce au tăiat în carne vie, să învăț cum merge totul în lumea afacerilor, să risc cu investiții proaste și alegeri mai puțin bune pentru viitorul meu.

Însă nu regret nimic. Drumul meu până aici se numește „învățare” și m-a făcut să fiu managerul de succes de astăzi, cu angajați care mă respectă pentru că tragem cot la cot în aceeași direcție, cu o familie care mă sprijină, și clienți ce-mi calcă pragul cu zâmbetul pe buze.

MEREU CU UN PAS ÎN FAȚĂ

Și ce am învățat în primul rând este că nu trebuie să bați pasul pe loc, dacă vrei să ai o afacere tot mai înfloritoare. Trebuie să te dezvolți continuu, să clădești intuitiv, să vii în întâmpinarea unor nevoi de care clienții tăi nici nu au aflat încă. Planul meu de a-mi duce librăria de carte în online și de a ajunge la tot mai multe minți avide de cunoaștere are nevoie de baze solide, iar acestea s-au concretizat odată cu vizita pe site-ul frisomat.ro în timp ce căutam cea mai bună soluție pentru noile spații de care aș avea nevoie. O hală industrială este exact ceea ce căutam pentru a-mi duce afacerea la un alt nivel.

Soluțiile tehnice și arhitecturale propuse de specialiștii Frisomat uimesc prin versatilitate, adaptabilitate la nevoile clientului și, nu în ultimul rând, inovație. Frisomat sunt de peste 22 de ani pe piața românească și rămân fideli și astăzi sloganului lor, „Inovatori în construcții metalice”, moștenind atât spiritul inovator, cât și nivelul calității lucrărilor de la firma mamă din Belgia.

ciclu constructie frisomat

Expertiza Frisomat în ceea ce privește halele metalice care îmi vor adăposti visul de-o viață îmi asigură proiectarea specifică cerințelor afacerii mele și îmi lasă libertate de mișcare în cazul în care doresc să mă extind. Livrarea promptă este de așteptat de la astfel de profesioniști, iar montajul conform standardelor în domeniu va fi asigurat.

Dar aspectul tehnic nu este tot ceea ce contează la o soluție de top. Ceea ce m-a convins a fost faptul că fără a face rabat de la calitate, cu ajutorul cunoștințelor vaste de arhitectură, spațiul dedicat afacerii mele va îmbina eficiența cu atmosfera plăcută dată de armonia dintre fiecare material în parte.

CU FRISOMAT ÎNAINTE

După o sesiune de mici cercetări pe site, am decis că o hală industrială de la Frisomat are toate avantajele care îmi vor duce librăria mai departe pe culmile succesului. Am nevoie de un spațiu generos de depozitare pentru toate cărțile editurilor cu care colaborez, așadar m-am orientat către halele de depozitare. Vreau să am stocuri decente la îndemână, nu aș dori să îmi fac clienții din mediul online să aștepte.

Datorită proiectului pus la punct special pentru mine de către specialiștii Frisomat, recepția mărfii va putea fi făcută fără probleme cu ajutorul rampelor de descărcare/încărcare. Procesul de manipulare a cutiilor cu mii de volume va fi simplificat la maximum în noul meu spațiu de depozitare, și luând acest lucru în calcul, am acceptat sfatul de a avea și o secțiune de birouri în același loc.

hale depozitare frisomat

Astfel, comenzile vor putea fi pregătite și expediate din aceeași locație, eficiența afacerii crescând exponențial. Și partea bună știți care este? Dacă totul merge bine, mă pot extinde modul cu modul, fără să-mi fac griji că acest lucru ar afecta proiectul inițial.

Calitatea materialelor și standardele înalte la care se fac toate lucrările Frisomat adaugă un plus de valoare soluțiilor complete oferite, implicarea echipelor de proiectare, producție, livrare și montaj de la stadiul de proiect până la darea în folosință fiind exemplară.

Noul spațiu va fi unul extrem de luminos, izolat ca la carte și rezistent în timp, cu costuri de mentenanță aproape de zero. Pentru module am ales un mix dintre culorile reprezentative pentru librărie, cele mai bune accesorii, și, bineînțeles, pereți antifoc, o investiție pe care sunt sigură că nu o voi regreta niciodată.

În orice caz, investiția în pereții speciali se amortizează cu banii salvați odată cu alegerea halelor din oțel galvanizat cu ZN 275 gr/m2 din Seria Pro. Mai eficiente decât corespondentul lor din beton sau cărămidă, aceste hale se construiesc în mult mai puțin timp, folosind materiale ușoare, dar robuste. Astfel, fac economie și la costurile per greutatea materialelor transportate, și la montaj, nefiind nevoie de manipularea acestora cu ajutorul utilajelor grele.

de ce sa alegi frisomat

Iar acum, că Frisomat se ocupă de tot, de la A la Z, eu mă pot concentra pe stabilirea domeniului librăriei online și pe creșterea afacerii. Iar dacă în timp ne vom decide să ne mutăm, halele metalice fac posibilitatea relocării să fie ceva tangibil, cu minimum de efort.

Pentru că trebuie să vă spun un mic secret: pe viitor, am în plan și trecerea la un spațiu comercial de la Frisomat, odată cu amortizarea investiției financiare din anul următor. Un spațiu personalizat brandului meu și nevoilor clienților ce-mi vor călca pragul. O librărie mare, frumoasă, undeva în București, Sibiu sau Timișoara. Sau, de ce nu, în toate trei. Cu Frisomat, nimic nu mai pare imposibil!

Articol scris pentru SuperBlog 2020, sponsor Frisomat

Surse foto: frisomat.ro, puse în colaj cu ajutorul Canva.

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments