ZONA ZERO

Rujul rezistent la transfer, un „must have” sezonul acesta

rujuri-superlight
Reading Time: 2 minutes

Vă povesteam luna trecută despre cum poți purta machiaj cu mască, și cum să te simți frumoasă chiar dacă acesta este „ascuns” de ochii lumii. Ei bine, nu am uitat de propriile sfaturi, și în ultimul timp am făcut tot posibilul să adaug un strop de culoare chiar și atunci când mergeam la piață. De ce nu?

Cu toate că în materie de rujuri nu am fost prea inspirată anul acesta, din cauză măștii, evident, am găsit soluția perfectă la toate probleme de care pur și simplu nu reușeam să trec.

RUJ CU EFECT DE LUNGĂ DURATĂ

Deja mă obișnuisem să folosesc doar balsam de buze atunci când ieșeam din casă, și acela de multe ori uitat pe ultima sută de metri. Și simțeam tot timpul că lipsește ceva!

Am încercat câteva dintre rujurile cremoase pe care le aveam în trusa de machiaj, dar în curând mi-am dat seama că nu se potrivesc situației; nu doream să îmi murdăresc măștile FFP, și nici să mă trezesc cu un zâmbet de clovn atunci când aș fi dat jos masca. Ce era de făcut?

Avon mi-a sărit în ajutor cu o formulă de lungă durată pe care aveam să o apreciez în fiecare zi.

Ruj cu efect de lungă durată (2)

Rujul Power Stay Super Light nu se întinde, nu se estompează, și mi-a rămas pe buze timp de ore bune. Sistemul patentat cu polimer asigură confort până la 10 ore, iar finisajul demi-mat este exact ce căutam pentru această perioadă rece și ieșită din comun.

Iubesc consistența unui ruj mat de calitate, în special când pigmentul rămâne la intensitatea dorită fără a fi nevoie de reaplicare.

Mă bazez destul de des pe boost-ul de încredere oferit de gama de rujuri Power Stay Super Light, iar nuanța mea preferată este In Control Coral. Deși nu mai purtasem o nuanță atât de îndrăzneață de mult, mi-am adus aminte cu cât drag mă machiam în culori intense, și am revenit la vechea mea dragoste în materie de make-up.

Nu am fost dezamăgită nici de Power Up Pink, un roz nud foarte drăguț, perfect pentru acele zile când optezi pentru un machiaj natural de lungă durată.

Ceea ce am învățat (din nou) în ultimele săptămâni este că nu trebuie să îmi fie teamă să încerc ceva nou. Nu am nimic de pierdut. Mă simt tot mai câștigată în ceea ce privește reîmprospătarea stilului personal, iar machiajul nelipsit atunci când ies din casă mă ajută să mă gândesc că, totuși, ne îndreptăm spre zile mai bune, spre o normalitate cu greu obținută. Nu renunțați la a avea grijă de voi! XoXo

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments