ZONA ZERO

Machiajul cu sau fără mască – Nu uita să strălucești

Reading Time: 3 minutes

Din mai până prin septembrie am avut o perioadă în care, prinsă în tumultul de zi cu zi al perioadei pe care o traversăm cu toții, am cam uitat ce înseamnă micile detalii de la exterior care ne fac să ne simțim bine pe interior. Machiajul meu s-a rezumat la rimel și atât—pleoapele zbierau după puțină culoare, iar buzele căutau frenetic portfardul cu rujuri și lip gloss. Noroc cu rutina zilnică de îngrijire a tenului, de care nu știu cum am reușit să mă țin!

Dar încet-încet, am regăsit o normalitate în aceste vremuri atipice, am învățat să îmi realizez un machiaj care să nu excludă purtarea măștii de protecție, și asta pentru că femeia care sunt merită să se simtă extraordinar în orice circumstanțe. Uitasem cât de mult îți poate schimba perspectiva asupra zilelor mohorâte puțin fard de pleoape și o pereche de buze perfect definite în culori strălucitoare—însă Avon Metallic Reign mi-a adus aminte!

CUM SĂ TE MACHIEZI CU MASCĂ

Și pentru că masca de protecție este un must în acest sfârșit de an, totul este despre privire. Fardul de pleoape lichid Metallic Reign este un produs de machiaj versatil, mulându-se pe propriile preferințe în funcție de intensitatea aplicării. Poți obține un machiaj îndrăzneț, de seară, în care culoarea să iasă foarte mult în evidență iar strălucirile metalice să fure privirile tuturor, dar poți în același timp să optezi pentru un machiaj mai „cuminte”, aplicând o cantitate mai mică de fard și întinzându-l bine pe pleoape.

metallic reign

Orice ai alege, aplicarea este super-rapidă și vei avea un machiaj minunat în doi timpi și trei mișcări, cu o uniformizare ca la carte. Pigmenții perlați ai fardului de pleoape lichid conferă un efect de durată, iar tu te poți bucura de o privire seducătoare întreaga zi.

Nuanțele în care Avon îți prezintă fardul lichid Metallic Reign sunt variate, iar cel mai mare plus pentru mine a fost faptul că pot fi folosite și pe buze! Efectul este unul asemănător celui dat de un lip gloss rezistent la transfer, și senzația de catifelare resimțită merită chiar și aplicarea sa pe sub mască.

Eu am finisat machiajul cu un creion de ochi negru, care a pus în evidență nuanțele frumoase ale fardului de ochi, iar punctul pe „i” a fost pus de către mascara Lash Genius 5 în 1. Încă de la prima deschidere a produsului am știut că voi iubi acest rimel datorită periei. Este un format cu peri de diferite lungimi, pe care îl consider cel mai potrivit pentru genele mele; l-am mai întâlnit în trecut la câteva produse pe care le-am folosit la maximum, și genele mele au fost de fiecare dată mulțumite.Lash Genius alungește, ridică și oferă volum genelor, toate acestea în timp de le menține separate, fără a le lăsa să se lipească între ele. Rezultatul este de un negru intens, pentru priviri la fel de intense.

Am de gând să nu mai las neajunsurile acestei perioade să mă ducă iar în acea zonă în care apare neglijarea de sine și în care feminitatea ajunge să-mi fie știrbită puțin câte puțin. Și tu poți face asta. Răspunsurile de „Nu” la întrebarea „Te machiezi când porți mască?” au fost destul de multe astfel încât să mă facă să mă gândesc că e nevoie doar de un imbold, de un „Totul va fi bine” pentru ca fiecare dintre noi să nu uităm să facem lucrurile care ne plac.

Știu că este dificil să găsești produse care să se preteze purtării măștii, cel puțin în materie de fond de ten, BB cream sau pudră de față. Dar cu o rutină de îngrijire de bază, poți renunța la ele, mutând centrul de interes pe realizarea unui machiaj al ochilor cât mai expresiv, care să te reprezinte. Eu una nu renunț nici la ruj, atât timp cât nu se ia de pe buze, pentru simplul fapt că mă face să mă simt bine, chiar dacă nu vede nimeni nuanța minunată pe care o port. Până la urmă, machiajul TĂU este în primul rând pentru tine, și abia apoi pentru alții. Și ar fi bine să îți amintești asta de fiecare dată când ieși din casă. XoXo

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments