ZONA ZERO

O ChocoTelegramă pentru două iubiri

chocotelegrama-pentru-doua-iubiri-chocolissimo
Reading Time: 3 minutes

Luna iubirii mi-a părut mereu nedreaptă cu acest sentiment care ne încearcă încă din pruncie, și asta pentru că eu una aș vrea să strig din răsputeri „Te iubesc” către fiecare om care trezește asta în mine cu orice ocazie. Și nu doar în februarie.

Există nenumărate feluri de a iubi, încă și mai multe moduri de a arăta asta, și cum dragostea are atâtea fețe, nu m-am sfiit nicicând să îmi declar sentimentele tuturor celor ce mi-au fost dragi vreodată.

O CHOCOTELEGRAMĂ CA UN „MULȚUMESC” NEROSTIT

Prima mea iubire a fost, fără îndoială, mama. Mai întâi un chip neclar cuprins pe jumătate de privirea mea de bebeluș, apoi doi ochi fardați cu albastru, încununați de părul blond ca o gutuie—așa apar primele imagini cu ea în mintea mea. Am știut că o iubesc încă dinainte de a o vedea; dinainte de timp și spațiu, când destinul încă nu ne sortise să fim legate pe vecie. Nu aș conteni să-i mulțumesc vieții pentru că mi-a fost dată, să-i mulțumesc ei însăși pentru că e încă aici, lângă mine.

Și ce modalitate de a spune un „Te iubesc” sincer și curat mai dulce decât ciocolata, dintre atâtea idei de cadouri pentru cele mai dragi persoane din viața noastră? Iar eu am descoperit o ciocolată demnă de inimile lor.

Noutatea Chocolissimo constă în posibilitatea de a-ți personaliza mesajul către cel mai iubit om din lume, îmbrăcându-l în straie dulci de ciocolată belgiană premium și transformându-l în cel mai gustos cadou. Pentru că meriți tot ce-i mai bun, mamă! Pentru că nimic nu e mai dulce ca zâmbetul tău liniștitor în vremurile mele pline de furtună, dar voi încerca să-ți așez la picioare noi și noi minunății care să-ți bucure simțurile.

chocotelegrama mama

Pentru că știu că nimic nu va putea compensa vreodată tot ceea ce mi-ai oferit; dar voi face tot posibilul să îți pun în palmele deschise fărâme de frumos din tot ce sufletul meu de copil găsește în lumea largă, acolo unde mi-ai dat drumul să pășesc fără teamă.

Spre tine zboară al meu mesaj din ciocolată, și în fiecare literă frumos desenată în ciocolata cu lapte care îți place atât de mult am pus un crâmpei de recunoștință. Poate cândva, până la sfârșitul timpului, voi reuși să strâng îndeajuns de multe pentru a-ți arăta cât de bine am învățat lecția iubirii. Căci tu m-ai învățat cum să o simt, cui să i-o ofer, și cum să o întrețin.

INIMA MEA ÎNTR-UN MESAJ DIN CIOCOLATĂ

Și când a sosit timpul potrivit, i-am oferit-o lui. El este cel mai iubit dintre pământeni, și adoră ciocolata aproape la fel de mult cât mă iubește pe mine. Dintre atâtea cadouri din ciocolată, i-aș alege câte unul pentru fiecare zi în care mi-a fost aproape, în care mi-a fost EL și mi-a adus în suflet liniște și împăcare. Câte un dulce inedit pentru fiecare sărut, pentru fiecare strângere de mână, pentru fiecare îmbrățișare ce mi-a ținut inima, uneori făcută bucăți, laolaltă.

Un munte de ciocolată ți-aș aduce, iubitul meu, și am trăi ca doi regi în văile sale fără pereche, cu râuri de ciocolată albă și trufe curgând agale în țara noastră dulce, la umbra pomilor de ciocolată încărcați cu arahide și fructe strălucind în soarele amiezii.

pentru ca imi esti chocotelegrama

Tu meriți un astfel de tărâm, și mai mult, încă; meriți zeci, sute, mii de cadouri din ciocolată belgiană premium care să-ți îndulcească orele amare din rutina de peste zi, care să-ți dea energie pentru toate proiectele în care te avânți fără încetare și să-ți susțină dorința nesecată de a te dezvolta constant, dorința de a crește și de a fi mereu mai bun—pentru tine, pentru micuța noastră lume.

Meriți să îți aduc luna de pe cer. Dar ce să faci cu ea, oare? Mai bine ia o ciocolată! Deschide a mea ChocoTelegramă și simte dedicarea din fiecare pătrățică, simte dăruirea sufletului meu încă de când am început să scriem împreună în marea carte a destinului.

Pentru că-mi ești, și-ți sunt, și avem ciocolată. Iar asta este de ajuns pentru oricare două suflete îngemănate care știu câte ceva despre viață.

*Articol scris pentru proba extra-concurs Chocolissimo lansată via SuperBlog.

Surse foto: chocolissimo.ro

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments