ZONA ZERO

Salin îți dă marea cu sarea, și mai mult de-atât!

Salin-iti-aduce-marea-cu-sarea
Reading Time: 4 minutes

Cu toții suntem familiarizați cu expresia „ca sarea-n bucate”, menită să evidențieze faptul că fără sare, mâncarea pur și simplu nu are gust. Dar știai că printre multe altele, sarea este un element care poate juca un rol esențial și în purificarea aerului?

Terapia salină este foarte populară în întreaga lume, aceasta constând în inhalarea aerosolilor salini fie petrecând timp într-o ocnă de sare deschisă publicului, fie la malul mării. Particulele de sare din aerosoli se depun pe căile respiratorii și împiedică dezvoltarea microbilor, ajutând în același timp la tratarea unui număr destul de mare de afecțiuni printr-un proces non-invaziv de care acum poți beneficia chiar la tine acasă!

IA-ȚI SALIN ȘI SCAPI DE-UN CHIN

Produsele Salin au la bază un procedeu cu totul inedit de tratare a aerului, trecându-l în mod forțat printr-un bloc ce folosește granule de săruri (în principal clorură de sodiu) pentru a-l filtra. Format doar din acest bloc filtrant și un ventilator, un purificator de aer Salin este pe atât de ergonomic pe cât este de eficient, permițând folosirea spațiului în mod inteligent chiar și în camerele de dimensiuni reduse.

salin plus
Prin trecerea în mod constant a aerului prin blocul filtrant, Salin produce aerosoli de clorură de sodiu ce vor fi prezenți în permanență în spațiul ambiental, modificând ionizarea aerului.

Mai pe înțelesul nostru, aparatul purifică aerul din spațiul în care este utilizat, folosirea acestuia în special în timpul nopții fiind recomandată tuturor celor care doresc să aibă parte de un somn liniștit și caută să trateze anumite boli. Tot ce trebuie să faci este să îl poziționezi într-un loc propice în camera dorită, și să nu uiți să schimbi filtrul după patru-șase luni de utilizare.

CU SALIN AI UN SOMN LIN, ȘI ZIUA-I BUNĂ!

Dintre efectele benefice ale folosirii produselor Salin, un somn odihnitor și un confort psihic sporit încă de la debutul fiecărei zile ies în evidență ca elemente esențiale pentru starea generală de bine a fiecăruia dintre noi.

Dacă suferi de insomnii și de o stare constantă de agitație care te împiedică să ai parte de odihnă, un purificator de aer din familia Salin îți va oferi cele mai plăcute vise. Iar cu puțin noroc, nici partenerul nu va mai sforăi în fiecare noapte!stare de bine cu salinMai mult, profită de avantajele folosirii aparatului și pe timpul zilei, și beneficiază de o calitate superioară a aerului pe care-l respiri, fără mirosuri neplăcute sau particule de praf. Iar dacă ești fumător, pe lângă ameliorarea eventualelor probleme respiratorii pe care le poți dezvolta, Salin elimină fumul de țigară și constituie un ajutor natural în procesul de renunțare la obiceiul nesănătos al fumatului.

SALINA DE ACASĂ

Folosită încă din vechime pentru proprietățile sale terapeutice, aparent banala sare dispune de o aplicabilitate mai mare decât ai crede—iar acum că poți avea propria ta salină chiar în dormitor, efectele vor fi cu atât mai vizibile.

Unice în tratarea și prevenirea unei game largi de afecțiuni respiratorii în confortul propriei case, purificatoarele de aer Salin sunt de foarte mare ajutor atunci când vine vorba de astm bronșic, bronșite, rinite, sinuzite, precum și o varietate de alergii.

Efecte terapeutice favorabile s-au înregistrat de asemenea și în cazuri de insuficiență respiratorie, alături de recuperări în TBC—afecțiuni care pot deveni destul de serioase în timp.

Punându-ți la dispoziție un remediu natural atât de ușor de folosit, Salin vine în întâmpinarea problemelor tale cu două tipuri de purificatoare de cameră și un mini-inhalator portabil extrem de compact.salin aparateToate aparatele conțin sare gemă neiodată și sunt ideale ca terapie adjuvantă în tratarea afecțiunilor căilor respiratorii superioare și inferioare, dar și ca ajutor de nădejde în mărirea rezistenței la răceli. Un sistem imunitar puternic și gata să țină piept tuturor bolilor care te pândesc înseamnă un corp sănătos și pregătit să lupte. Acest lucru este esențial pentru o viață fără griji, în special într-o perioadă în care riscul de îmbolnăvire este cu mult mai mare.

Este important să te protejezi cât îți stă în putință, și orice ajutor din natură care îți este la îndemână este bine-venit! Corpul tău este un templu—tratează-l ca atare și oferă-i toate avantajele pe care le poate avea, atât acasă, cât și la serviciu. Prin intermediul purificatoarelor de aer Salin, acest lucru este posibil chiar acum! Găsește-le loc în dormitor sau living, sau, de ce nu, chiar în mașină, și ia cu tine puritatea aerului oriunde-ai merge.

Răsuflă ușurat în fiecare zi și bucură-te de viață cu Salin!

Articol scris pentru SuperBlog 2020, sponsor Salin.

*Surse foto: Salin.ro, inserate în colaj în Canva.

 

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments