CU CARTE LA CAP

Tell No One, Harlan Coben

tell no one harlan coben recenzie carte
Reading Time: 2 minutes

„Tell No One” scrisă de Harlan Coben este o epopee misterioasă ce se învârte în jurul relației în continuă transformare dintre David Beck și Elizabeth, relație ce durează încă din copilărie. Dura, pentru că acum Elizabeth este de mult moartă și îngropată. Sau cel puțin așa crede cu tărie Beck, până într-o zi când lumea i se dă iarăși peste cap și dovezi că EA ar putea fi în viață ies la suprafață.

Este a doua carte semnată de acest autor pe care o citesc, și pot spune că a fost la fel de rapid parcursă ca Run Away, thriller-ul despre care v-am vorbit luna trecută.

Recenzie „Tell No One”

Fiind unul lângă altul din fragedă copilărie, trecând prin toate etapele unei relații – amiciție, prietenie strânsă, amorezare adolescentină și dragoste înflăcărată, David și Elizabeth au acea legătură trainică ce se întinde de-a lungul unei vieți și apare una la un milion.

Planurile lor de viitor sunt îngropate odată cu Elizabeth, însă, atunci când aceasta este victima unui criminal în serie al vremii. Cu toate acestea, lucrurile încep să se complice la 8 ani de la tragica sa dispariție dintre cei vii, aruncându-l pe Beck într-o lume cu care nu a avut nimic în comun până atunci.

Această lume este una periculoasă, unde secrete vechi trebuie păstrate cu prețul multor vieți, unde un singur om deține întreaga putere, iar David și familia lui sunt în pericol continuu.

Goana sa după aflarea adevărului se soldează cu surprize la tot pasul, cu îndoieli și regrete enorme, doar pentru a sfârși într-un loc inimaginabil din spațiu și timp.

Pe tot parcursul cărții relația celor doi se situează pe primul loc, Elizabeth fiind cea mai importantă persoană pentru David, fie ea vie sau decedată. Să fi fost negarea evenimentului tragic care l-a ținut legat de ea tot acest timp? Sau un sentiment că lucrurile nu stau chiar așa cum i le prezenta realitatea? Veți afla doar citind „Tell No One”.

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments