ZONA ZERO

Vine vara, bine-mi pare, am piscina din dotare – Piscine ieftine la preț de criză

Piscine ieftine la pret de criza
Reading Time: 5 minutes

Anul trecut s-au dus pe apa sâmbetei toate planurile de concediu. Anul acesta n-am mai stat pe gânduri, așteptând inutil o schimbare care este clar că nu va veni prea curând. Am luat frâiele în mâini, și ne-am apucat să ne uităm online la piscine, servicii de montaj și accesorii. 

În primă instanță, a fost ceva orientativ. Am trecut pe rând prin mai multe faze, de la entuziasm, la dorința de a renunța, urmată de revenirea în forță a entuziasmului atunci când am găsit în sfârșit ceva accesibil, durabil și elegant. 

Oferta este una vastă. Posibilitățile sunt multe, dar atenție la calitate! Suntem pro calitate de la A la Z și nu ne plac lucrurile făcute bine doar pe jumătate. Multe dintre produsele și serviciile de pe piață nu se ridicau la standardele după care ne ghidăm de-o viață întreagă, de acolo și dificultatea de a ajunge la un consens.

Decizia am luat-o după ce am cântărit amănunțit elementele pro și contra. Bine, mai mult pe cele pro. Nu de alta, dar contra erau doar trei, pe care firma aleasă într-un final le-a acoperit fără probleme. După îndelungi căutări online și cercetări amănunțite în legătură cu întreg subiectul, am găsit cea mai bună soluție pentru noi. 

Argumente achiziționare piscine

Argumente achiziționare piscine

CU PISCINE IEFTINE ÎȚI IEI CONCEDIU LA TINE ACASĂ

Primul pas în acest proces a fost stabilirea unui buget. Banii vorbesc, în special în situații de criză. Pe principiul „dacă nu reușim să mergem noi la piscină, aducem piscina la noi”, am făcut un calcul rapid și am ajuns la concluzia că am putea să ne permitem ceva la preț decent. Cu banii pe 2-3 concedii pierdute, plus ceva economii, bugetul nostru ajunge undeva la aproximativ 9.000 de euro. Informația aceasta ne-a ajutat să punem rapid lucrurile în mișcare, odată ce am aflat de site-ul PiscineIeftine.ro și am studiat oferta lor.

Poate vă gândiți că numele spune totul, dar noi am lăsat la o parte prejudecățile, și bine am făcut! „Scump” nu înseamnă întotdeauna mai bun, la fel cum „ieftin” nu reflectă neapărat o calitatea scăzută a produsului. Cei de la Piscine Ieftine ne-au demonstrat asta prin ceea ce oferă.

Într-o piață dificilă precum cea din România, au reușit să facă posibil visul de răcorire și relaxare în a peste 400 de clienți, de-a lungul a 15 ani de zile. Iar asta spune multe. Specialiștii lor sunt într-o continuă dezvoltare profesională prin intermediul trainingurilor în domeniu, și de această expertiză am profitat și noi, în mod gratuit, în cadrul ședinței de consultanță pe care ne-au pus-o la dispoziție la biroul lor. 

Piscine Ieftine la calitate germană

Piscine Ieftine la calitate germană

Am aflat de la experții PiscineIeftine.ro tot ce trebuie să știm despre calitatea germană a produselor oferite. Gama lor de piscine metalice și piscine din beton, cele două variante din care ne gândeam să alegem, întrec cu mult ceea ce ne pot oferi produsele de origine asiatică aflate pe piață la ora actuală.

COLȚ DE RAI ÎN CURTEA NOASTRĂ

După ce am discutat preț de două ore toate posibilitățile care ni s-ar potrivi, am ajuns la o concluzie mai mult decât mulțumitoare. Deși în primă instanță înclinam spre o piscină din beton, costurile mult mai ridicate ce vin cu o astfel de construcție ne-au făcut să ne orientăm către gama de piscine din otel. 

După ce ne-am expus dorințele și necesitățile, am fost îndrumați către o piscină ovală cu pereți metalici Hobby Pool Toscana, de 8 x 4 metri. Prețul redus ne ajută să optăm pentru o dimensiune mai mare decât ne-am fi gândit, ceea ce este minunat! Am aflat între timp că este și cea mai populară dimensiune cerută pentru o familie medie, ca a noastră. Adâncimea de 1.5 metri este perfectă, iar bugetul nostru ne permite și instalarea de lumini, plus un finisaj elegant cu bordură din piatră recompusă.

Marea noastră bucurie a venit atunci când am aflat că, pe lângă transport și montaj, ambele gratuite, putem rezolva cu aceeași firmă și problema întreținerii pe termen lung. Deja știți cât de comozi suntem. Cu toate că este foarte simplu să îți menții piscina curată dacă urmezi instrucțiunile din manual și folosești trusa de analiză a apei în mod corect, am optat pentru un abonament lunar pentru servicii de întreținere a piscinei. Echipa lor folosește produse de îngrijire și curățare de la furnizori cu experiență în domeniu, și suntem siguri că nu vom fi dezamăgiți!

Montaj și lucrări piscine metalice

Montaj și lucrări piscine metalice

Flexibilitatea și profesionalismul experților PiscineIeftine.ro se ridică la înălțimea așteptărilor și când vine vorba de livrare și execuție. Deși livrează din stoc, iar execuția unui proiect de piscină metalică durează 3 săptămâni, lista de așteptare destul de lungă ne-a așezat „la rând” după jumătatea lunii mai. Numai bine pentru a mă putea bălăci în voie la început de sezon estival.

Abia aștept ca noua noastră piscină să își ocupe locul rezervat ei în spatele casei, ferită de ochii trecătorilor. Acolo ne vom putea desfășura nestingheriți, și ne vom bucura de soare cât cuprinde.

RELAXARE ÎN PISICINE FĂCUTE SĂ REZISTE

Economia pe termen lung pe care o vom face cu această investiție într-o piscină de calitate nu numai că ne va crește prețul proprietății cu aproximativ 30.000 de euro la 8000 de euro cheltuiți, dar ne va oferi ceva inestimabil: liniște și relaxare în siguranță alături de familie. Și nu doar în contextul acestei perioade nefaste, când interacțiunile ne sunt limitate.

Doar ideea că ne vom putea răcori oricând, feriți de ciuperci și alți monstruleți pe care îi poți aduce acasă de la piscinele publice, și am ieșit deja de trei ori câștigați. Să nu mai vorbim de posibilitatea de a face un pool party odată ce scăpăm de pandemie, sau de faptul că putem profita de beneficiile înotului în fiecare zi. 

Poate peste ani și ani vom investi și într-o piscină din beton, pe marginea căreia să stăm împreună la un cocktail. Momentan, însă, PiscineIeftine.ro ne-au oferit soluția ideală la preț de criză, iar pentru asta le suntem recunoscători. La urma urmei, fiecare timp cu ale sale. Fiecare familie cu piscina ei.

Planuri de viitor cu PiscineIeftine.ro

Planuri de viitor cu PiscineIeftine.ro

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021, sponsor PiscineIeftine.ro.

Surse foto: fotografii personale, PiscineIeftine.ro, FB Piscine Ieftine, editare Canva.

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments