ZONA ZERO

Credite ipotecare pentru visuri de-o viață!

Reading Time: 4 minutes

Zilele trecute citeam un comunicat de presă în Forbes în care se vorbea la superlativ despre brokerajul bancar din România.

În perioada 2007-2020, intermedierea de credite s-a dovedit a fi exact serviciul de care au beneficiat aproximativ 16.000 de clienți pentru a obține finanțările de care au avut nevoie: pentru achiziții deosebit de importante și pentru soluționarea a numeroase chestiuni personale. Acest număr impresionant de clienți au apelat la compania de intermedieri credite, AVBS Credit, în decursul tuturor celor 13 ani de activitate.

CREDITE IPOTECARE ÎN 2021:

Cifrele de afaceri și rezultatele de succes înregistrate de AVBS Credit pe parcursul a 13 ani de activitate nu m-au mirat, mai ales dacă luăm în considerare nevoia stringentă a familiilor tinere de a avea propria locuință.

După cum reiese și din comunicat, schimbările și îmbunătățirile survenite constant în cadrul sistemului bancar românesc pun accent tot mai mult pe digitalizarea bankingului și pe intermedierea creditelor bancare și non-bancare de către brokerii de credite. Aceste două direcții în care investesc instituțiile financiare din România sunt în beneficiul clienților, pentru ca românii să poată contracta credite în cele mai bune condiții și cât mai rapid posibil, ajutați de brokeri de credite profesioniști și dedicați. Acest aspect este un mare plus pentru noi, tinerii români, care ne dorim cu ardoare un loc pe care să îl numim „acasă”.

avbs credit credite 13 ani

Creditul ipotecar este pus pe lista obiectivelor a numeroși români în anul 2021, iar AVBS Credit plănuiește și estimează o creștere a portofoliului de clienți de peste 20% față de anul precedent.

Chiar și în contextul pandemiei, oamenii au realizat că o bucățică de curte este raiul pe pământ atunci când interacțiunile sociale sunt limitate, iar în 2020 creditul ipotecar a fost cel mai accesat tip de credit. Nevoile oamenilor s-au modificat, astfel, în primele 10 luni ale anului 2020, băncile din România au acordat credite NOI în valoare de aproximativ 65 de miliarde de lei.

Specialiștii în domeniul financiar-bancar preconizează în anul 2021 o creștere sănătoasă și responsabilă a creditării, iar volumul de credite contractate de clienți va fi mult mai mare decât anul trecut.

Chiar și cei mai înrăiți fani ai marilor orașe sunt pregătiți și dornici să schimbe viața de noapte a metropolelor agitate și închistate cu posibilitatea de a ieși în propria grădină, la orice oră din zi și din noapte. Iar acest lucru este minunat!

PROGRESĂM ÎMPREUNĂ!

În sfârșit, România se îndreaptă spre stilul de viață adoptat de o mare parte a oamenilor de carieră din occident și nu numai: job în oraș, casă în suburbie sau în cartierele rezidențiale de la marginea orașului, departe de tumultul cotidian, în liniște și libertate!

avbs credit 2021

AVBS Credit dispune de toate uneltele necesare pentru a intermedia credite ipotecare de la o multitudine impresionantă de instituții bancare și non-bancare partenere. Clienții aflați în căutare de soluții de creditate optime și potrivite nevoilor lor apelează la AVBS Credit, beneficiind astfel de servicii de brokeraj bancar personalizate și 100% gratuite.

Rezultatele vizibile de pe parcursul întregii activități pe piața de brokeraj bancar din România denotă angajamentul și implicarea de care dau dovadă brokerii de credite în prestarea serviciilor, două pietre de temelie ale succesului atunci când vine vorba de înlesnirea procesului de obținere a unui credit ipotecar.

Este important să îți alegi în mod inteligent partenerii atunci când ești pregătit să faci un pas important pentru viitorul tău, în special în ceea ce privește casa în care familia ta va crește zi de zi, transformându-se în ceea ce ai visat mereu: o oază de liniște, brațe calde care să te cuprindă și pași mici ce-ți vin în întâmpinare după o zi de muncă.

Este important să crezi în mai bine, să fii adeptul schimbărilor benefice și să speri la o zi de mâine în care „acasă” nu mai este doar un vis îndepărtat. Îndrăznește! Brokerul de credite AVBS Credit te ajută GRATUIT să obții creditul potrivit pentru casa visurilor tale!logo avbs creditPentru mai multe detalii:

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Miercurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România

*Surse foto: Freepik licență premium, avbs.ro, puse în colaj cu Canva

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments