ZONA ZERO

Locul III la Spring SuperBlog 2020

superblog
Reading Time: 2 minutes

Primăvara mea se încheie cu o serie de proiecte de suflet începute cu drag, pe care sunt nerăbdătoare să le duc la bun sfârșit, dar și cu fructificarea primei mele participări la Spring SuperBlog 2020!

Deși nu mă așteptam, am reușit să ocup locul III pe podiumul acestei ediții, o ediție care a reprezentat cu siguranță ceva nou pentru mine în materie de competiții. Trebuie să recunosc, faptul că am avut mereu un deadline de care să mă țin m-a ajutat oarecum în timpul autoizolării, și mă bucur mult că am luat decizia să particip! Am vorbit despre mâncare pe timp de criză și despre cum poți adopta o dietă sănătoasă, despre ce înseamnă să ai grijă, despre litoral, de care îmi este extrem de dor; am vorbit despre ce ar putea gândi o mașină în izolare, despre pasiuni de-o viață și despre dezvoltare personală. Am scris câte-n lună și-n stele despre tot ce ne-a trecut prin cap, ne-am bătut în cuvinte, și am câștigat câte și mai câte.

Locul III vine cu un premiu în bani de 500 de lei, pe lângă diploma de Superblogger, dar adevăratul premiul este, de fapt (și asta o știm cu toții) satisfacția pe care o simți atunci când vezi notele, articolele preferate, care sunt citite și apreciate de ceilalți, și tot ceea ce ai de învățat din abordările și stilul colegilor bloggeri. Și cu toate că sunt anumite idei care se pare că „prind” mai mult la sponsori, cel mai bine este să rămâi fidel propriului stil, să te simți confortabil atunci când compui fiecare articol, și să lași fiecare idee să își urmeze cursul în mod natural. Lucrurile forțate zgârie retina, și pentru mine ar fi ca bobul de mazăre sub saltea!

Vă recomand să participați, chiar dacă o faceți doar la câteva probe. Cine știe, poate aveți norocul de a câștiga ceva bun, cum ar fi un voucher de cumpărături la Dried Fruits (pe care abia aștept să îl revendic) sau un cub antistres care să vă relaxeze la serviciu. La urma urmei, veți fi câștigați doar scriind!

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
1 Comment
cel mai vechi
cel mai nou
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Câștigătorii Spring SuperBlog 2020 - Casuta unui melc
3 ani

[…] Locul 3 – Alexandra Anamaria Cardel […]