ZONA ZERO

Pornind la drum cu BeKid – Mic ghid de selectare a produselor pentru copii

bekid-produse-copii
Reading Time: 5 minutes

De-a lungul timpului am avut norocul de a putea participa alături de prieteni la achiziționarea tuturor celor necesare pentru primul lor născut. Și spun „norocul”, deoarece toate sesiunile lor de shopping și cercetare m-au ajutat să înțeleg ce produse sunt necesare, de ce mă pot lipsi în primii ani de viață, și cam ce aș dori să îi ofer eu propriului copil, atunci când va sosi.

Mi-am făcut o idee destul de bine conturată în ceea ce privește pătuțul, cădița de baie și jucăriile potrivite, și văd deja aievea camera copilului, cu mobilier minimalist și eficient, și accesorii de poveste.

CUM GĂSEȘTI PRODUSELE PERFECTE PENTRU COPILUL TĂU

Dar de unde începi? Ce cumperi mai întâi? Haideți să vă explic cum am gândit-o eu, după îndelungi cercetări și articole citite—dar mai ales după ce prietenele mele m-au ghidat fără să vrea spre răspunsurile pe care orice mămică nouă le caută.

În primul și-n primul rând, trebuie să îți găsești câteva magazine online de încredere, magazine ce comercializează produse de calitate și a căror viziune se pliază pe propriul tău sistem de valori.

Nu pot să vă stresez îndeajuns cu importanța acestui lucru. Încrederea în site-ul de unde comanzi lucrușoare pentru bebelușul tău este baza aici, și este necesar să apelăm la companii cu vechime pe piață, cu un feedback clar din partea clienților, și o implicare la cote maxime.

bekid magazin produse copii alb

BeKid fac parte din categoria afacerilor de familie care înțeleg „din fașă” exact ceea ce îi trebuie fiecărei mămici, și pun la dispoziția clienților produse atent selecționate, ca pentru proprii copii. Nu e de mirare că ajung astfel să facă parte din sute de familii din întreaga țară, prin informațiile oferite, prin grija față de om și dedicarea pentru doleanțele clientului.

UN PĂTUȚ PENTRU COPII MICI ȘI MARI

Acestea fiind spuse, prima probă de foc este documentarea din timp în legătură cu pătuțul viitorului tău copil. Face parte din cele 3 produse de mobilier indispensabile în primele luni, celelalte două fiind masa de înfășat și cădița de baie.

Căutând pătuțuri pentru copii multifuncționale si transformabile din PAL, am descoperit o întreagă lume necunoscută mie, în care zeci de produse cu caracteristicile dorite mi se perindau prin fața ochilor. Ei bine, am tras lozul cel mare cu site-ul BeKid, pentru că acolo am găsit poate cel mai practic pătuț pentru copii din lume!

Din oferta de pătuțuri copii multifuncționale de la producătorul Klups vă spun cu mâna pe inimă că eu aș alege modelul KOMPAKT pentru versatilitatea și fiabilitatea de care dă dovadă.

Prietenele mele nu au fost foarte încântate de pătuțurile alese, fiind nevoite să tot schimbe la ele până când au găsit varianta potrivită. Cu excepția Mihaelei. Ea și-a îndreptat încă de la început atenția spre un pătuț multifuncțional cu posibilitatea de transformare în funcție de vârsta copilului, și îl are chiar și acum, când Ema are 5 ani. Inspirată de alegerea ei, mi-am notat exact ce trebuie să caut.

patut copii klups kompakt

Și iată-l în fața ochilor, pătuțul perfect, confecționat din lemn și PAL de calitate. Gratiile sunt complet detașabile, astfel încât se poate amplasa din prima zi drept extensie a patului în care doarme proaspăta mămică. Pătuțul este prevăzut cu trei sertare de depozitare șiiiiii cu un modul de înfășat! Chiar așa, pătuțul Klups ne scapă de-o grijă în plus—masa de înfășat. Încă o bilă albă pentru KOMPAKT de la Klups.

Dar cel mai mult mă încântă faptul că acesta va putea fi locul în care copilul nostru va visa încă din pruncie, și până departe, în adolescență, deoarece se poate transforma într-un pat de o persoană cu o comodă încăpătoare alături. Iubesc produsele multifuncționale!

Și dacă veți investi și într-o protecție pentru saltea, pentru acele zile în care cel mic învață să stea fără scutece, deja veți putea uita de o multitudine de griji!

CĂDIȚA DE BEBE POTRIVITĂ

Trecând mai departe la al treilea item de pe lista celor esențiale pentru o mămică de nou-născut, o cădiță pentru bebe din materiale non-toxice cu termometru este musai să-și găsească loc în casa voastră. Știu sigur că eu voi achiziționa una.

Iar dacă optați pentru o cadă mai mare, potrivită pentru copii până la 3 ani, veți economisi și bani, și timp! Mai mult, la vârste atât de fragede, rutina este un element important în viața unui copil, acesta atașându-se de obiectele ce îi devin familiare. Este important ca locul în care este îmbăiat să rămână același, pentru seri petrecute la bălăceală fără drame și lacrimi de crocodil.

cadite bebe bekind

Materialele din care este confecționată cădița trebuie să fie conforme cu legile în vigoare, astfel încât să nu vă expuneți bebelușul la riscul unor iritații nedorite. Totodată, ar fi bine ca materialul cădiței să fie ușor de curățat, pentru un plus de confort pentru mamă.

Termometrul integrat este ceva la care nu aș vrea să renunț, și v-aș sfătui și pe voi să faceți la fel. Nici nu știți de câte ori nu și-au pierdut ale mele prietene termometrul pentru apă! Eu am învățat din pățaniile lor, și voi opta pentru unul care să vină odată cu cada.

Nu în ultimul rând, aveți în vedere și partea distractivă a acestei alegeri. Cădițele cu desene sunt mult mai apreciate de cei mici, și există șansa ca aceștia să stea mai cuminței la ora băiței decât într-o cadă simplă.

JUCĂRII MONTESSORI

Înainte să trecem la capitolul jucării, țineți minte când vă povesteam că una dintre alegerile importante pentru primul bebe aș vrea să fie aprofundarea metodei Montessori de educare? Să nu vă gândiți că mi-am schimbat părerea.

Simt că Montessori are la bază toate valorile esențiale pentru ca bebele meu să crească într-un copil fericit, și să se dezvolte mai apoi în adultul împlinit care îmi doresc să fie.

Jucăriile pentru copii Montessori de pe site-ul BeKid sunt nemaipomenit de bine gândite și stimulează imaginația celor mici, astfel încât ajung să deprindă mult mai devreme secretul asocierii de cuvinte și forme, să recunoască formele și culorile, și să poată forma șiruri logice de elemente vizuale.

jucarii montessori bekid

Deși foarte multe dintre ele nu sunt recomandate decât de la vârsta de 1 an, este bine să le aveți prin preajmă și să încercați din când în când să le deschideți apetitul prichindeilor voștri pentru cunoaștere. Cine știe ce mici genii aveți în casă?

UITE CĂRUCIORUL, NU E CĂRUCIORUL

Și pentru că tot suntem în plină sesiune de sfaturi, haideți să facem schimb de locuri și să mă ajutați și voi pe mine. Ce ziceți? Problema mea e următoarea: nu reușesc nici în ruptul capului să mă hotărăsc ce fel de cărucior ar fi bun pentru viitorul meu copil.

Deși am văzut cam ce folosește fiecare dintre prietenele mele, niciuna nu este complet mulțumită de produs și nu înțeleg de ce. Care să fie secretul alegerii unui cărucior care să întrunească toate calitățile necesare pentru o plimbare confortabilă cu bebelușul tău? Știu că trebuie să fie ușor, să poată fi pliat pentru a încăpea în spațiile de depozitare, să aibă frâne zdravene și sisteme de siguranță, și să dispună de toate accesoriile indispensabile unei mămici în timpul ieșirii cu cel mic.

Dar cum să fie el? Să fie 2 în 1? 3 în 1? Cu 3 sau cu 4 roți? Multifuncțional, reversibil sau sport? Sunt atâtea opțiuni, fiecare cu atuurile ei, încât mă dau bătută. Aștept ajutorul vostru în comentarii, și un strop de înțelepciune din experiența mămicilor veterane.

Articol scris pentru SuperBlog 2020, sponsor BeKid

*Surse foto: bekid.ro, Freepik licență premium, puse în colaj cu ajutorul Canva.

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments