ZONA ZERO

Aparate de spălat cu presiune Kärcher pentru o curte ca-n povești

Curatenia-de-Paste-cu-aparatul-de-spalat-cu-presiune-Karcher
Reading Time: 7 minutes

Paștele se apropie cu pași repezi, și noi ne-am aglomerat extrem de mult cu munca și proiectele de pe lângă casă. Vă povesteam luna trecută cum am luat la dereticat casa și anexele într-o curățenie de primăvară de zile mari. Ei bine, rămăsese să ne ocupăm și de partea cea mai extinsă din curte – dalele, aleile, scările exterioare. Nu am apucat să facem asta atunci când ne-am propus.

Oportunitatea s-a ivit din senin, și ne-am pus pe schimbat gardul despărțitor dintre noi și vecini. Vă imaginați ce a rămas în urma construirii unui gard de 40 de metri—dureri de cap și multă mizerie. Dar trebuia făcut! Plus că am prins momentul să umplem cu pământ grădina din față. 26 de metri cubi, cu o mică parte turnată și „pe lângă”. Altă mizerie, alte dureri de cap.

Noroc cu prietenii noștri galbeni de la Kärcher, care ne-au sărit în ajutor și de data aceasta. Dacă în partea din spate a fost relativ simplu, datorită aleilor din beton care se curăță mai ușor, deja de la jumătatea curții mă luase cu palpitații. Nu am mai avut niciodată dalele ATÂT de murdare! 

Tehnologii inovatoare pentru curățenia care contează

Începusem să mă gândesc la soluții de curățare extreme, dar am putut răsufla ușurată destul de curând. K3-ul nostru, unul dintre modelele de aparate de spălat cu presiune pus la dispoziție în cadrul gamei Home & Garden a rezolvat problema rapid și eficient.

Mereu rămân uimită de cât de ușor se curăță suprafețele din beton cu puterea conului de apă, în special cu freza cu duză rotativă. Aceasta pur și simplu „șterge” orice urmă de murdărie, mai ales când e vorba de cea persistentă. Am folosit-o pe dalele noastre colorate și a făcut față cu brio, chiar dacă mizeria părea deja „amprentată” pe o suprafață considerabilă.

Ce-i drept, e nevoie să ne apucăm un pic și de rașchetat sau să folosim și o soluție pentru îndepărtat urmele de ciment de pe unele porțiuni. Sper să ne iasă! Așa e când faci mai multe lucrări în curte, și ai muncitori peste tot—cineva îți va da de lucru după. Dar nu-i bai! Sunt mulțumită de rezultat. Micile imperfecțiuni fac parte din viață.

Curatarea dalelor cu Karcher

Curățarea dalelor cu Kärcher

Acum că dezastrul din jurul casei se curăța ușor-ușor, și lucrurile reveneau la normal, priveam eu așa în zare și mă gândeam cum va trebui să spălăm ȘI GARDUL. Am râs, am luat o gură de apă plată cu lămâie, și am intrat pe site-ul Kärcher România să văd ce noutăți au scos din tolba cu minuni.

Un upgrade binemeritat la aparatul de spălat cu presiune

Mi-a rămas inima la un aparat de spălat cu presiune K 7 Premium Smart Control, absolut ideal pentru curtea noastră. Plănuim să reamenajăm curtea din spate, adăugând un foișor și mai multe suprafețe cu dale sau beton amprentat. Nu ne-am decis încă ce vom alege, dar cert este faptul că zonele exterioare ce vor necesita o curățenie ca la carte se înmulțesc. Timpul nostru pentru îngrijirea curții și grădinii rămâne la fel de limitat, așadar, Kärcher, ai legătura!

După ce am comparat produsele cu ajutorul comparatorului integrat de pe site, știu exact ce iau în plus acasă, odată cu K 7 Premium. Lăsați toată presiunea să vină la mine—în sensul bun, de data asta. Voi putea scăpa lejer de orice fel de murdărie, chiar și de cea grosieră, iar aria pe care o pot curăța într-o oră se triplează. 

Pistolul de presiune ridicată este și el mai puternic, furtunul mai lung cu 3 m, și beneficiez de caracteristici și accesorii inedite: lance de pulverizare Multi Jet 3-in-1, mod Boost, motor răcit cu apă, tambur pentru furtunul sub presiune, și pistol de pulverizare cu Smart Control, compatibil cu Bluetooth. Ideal pentru curtea noastră!

Aparat de spalat cu presiune K 7 Premium Smart Control

Aparat de spălat cu presiune K 7 Premium Smart Control

M-am documentat temeinic—pistolul și lancea lui K 7 Premium Smart Control par a fi extrem de eficiente. Curăță de toate, de la biciclete și autovehicule, la aparate de grădinărit, mobilier de exterior, ziduri de piatră, alei și pavaje—ce mi-aș putea dori mai mult?

Pistol de pulverizare Smart Control

  • afișaj LCD  
  • butoane pentru reglarea presiunii 
  • dozarea soluției de curățare

Lance de pulverizare Multi Jet 3-în-1 

  • trei duze diferite pentru o schimbare simplă
  • Adaptor Quick Connect pentru fixarea rapidă a furtunului și a accesoriilor de înaltă presiune

Detergenți eficienți pentru o Cenușăreasă modernă

Am și ajutor mult mai „deștept” în ceea ce privește spălarea cu detergent. Grație tehnologiei Kärcher Plug ‘n’ Clean, detergentul se introduce mult mai ușor. Dispozitivul de inserție inovator pentru sticlele de detergent asigură o aplicare fără bătăi de cap. Știți deja că suntem tech freaks, așadar toate aceste opțiuni m-au dat gata!

Deja eram în temă cu folosirea detergenților Kärcher—sunt absolut dependentă de detergentul lor universal—iar cu noul K 7 voi putea testa și gama Plug ‘n’ Clean, din cadrul căreia mă interesează în special soluția de curățat lemn și cea pentru piatră și fațade. Ce pot să spun, sunt soră cu Cenușăreasa când vine vorba de dereticat. Diferența e că eu fac curat de cu drag aproape tot timpul! 

Detergenti Karcher pentru aparate de curatat cu presiune

Detergenți Kärcher pentru aparate de curățat cu presiune

Pentru viitorul foișor, formula 3 în 1 a soluției speciale combină eficiența dizolvantului activ al murdariei cu protecția UV și îngrijirea intensă. Lemnul are nevoie de produse specifice de curățare, și am de gând să le folosesc. Cât despre detergentul pentru curățarea suprafețelor din piatră și fațade, am aflat că acesta are și rol de protecție împotriva formării mizeriei și mucegaiului. Cu Kärcher mereu rezolv mai multe dintr-o lovitură.

Detergenții pentru curățarea autovehiculelor sunt și ei prezenți într-o gamă largă pe site, ideali pentru curățarea întregii mașini, dar și cu formule speciale, pentru curățarea și întreținerea parbrizului, a jantelor, chiar și a interiorului auto.

Tot ce pot să spun e că detergenții Kärcher cresc eficiența procesului de curățare și protejează suprafețele. Îi folosesc de peste un an, și și-au făcut treaba de minune.

Conectată la curățenia WOW cu Kärcher Home & Garden

Cel mai mult, însă, mă încântă accesul la aplicația Kärcher Home & Garden. O descarci, îți faci cont, selectezi modelul pe care îl deții și primești sfaturi pentru o curățenie WOW cu aparatul tău. Având la dispoziție informații specifice despre utilizarea produsului în funcție de ce vrei să cureți, totul va fi lună în cel mai scurt timp, cu efort minim și voie bună!

Odată conectată, aplicația Kärcher Home & Garden transferă presiunea optimă la aparatul de spălat cu presiune prin Bluetooth, astfel încât vei obține cele mai bune rezultate. Poți face orice prin intermediul aplicației: selectezi tipul de pulverizare, concentrația de detergent, și poți chiar urmări nivelul de presiune în timp real. Mai mult, modul Boost disponibil cu aparatul K 7 Premium poate fi declanșat și direct de pe telefon. Controlul e la tine!

Chiar mă gândeam că această aplicație nu poate decât să sporească nivelul de distracție cu viitoarele dispozitive de curățare. Totul pare atât de simplu în video-uri, și chiar e! Înainte de a fi mândră posesoare de roboței galbeni, și eu credeam că trebuie să fie ceva putred la mijloc. 

Și am găsit secretul, nu zic nu. La bază stă doar setea de a dezvolta tehnologii inovatoare și dorința de evoluție constantă. Totul se transformă, se adaptează, totul este îmbunătățit cu viteza luminii în zilele noastre. Și Kärcher urmează trendul.

Gama de aparate de spălat cu presiune Smart Control și aplicația Kärcher Home & Garden au apărut la fix într-o eră a digitalului, unde telefonul s-a transformat într-un hub ce oferă soluții, la fel de bine cum distrage de la muncă, teme, sau orice acțiune productivă. Depinde de noi să alegem utilitatea fiecărei tehnologii noi.

Wishlist-ul Kärcher al pragmaticului comod 

Și pentru că nu există aparate de curățat inovatoare fără accesorii WOW, wishlist-ul meu extensiv Kärcher s-a îmbogățit cu câteva produse. De când am pus ochii pe aparatul de spălat cu presiune K 7 Premium, mi-am făcut timp să cercetez oferta și să aflu cum ne putem ușura munca și mai mult.

Mie personal mi-a plăcut cel mai mult peria rotativă WB 120 Car & Bike, dar nu pentru a curăța mașina, sau motocicleta pe care n-o am, ci pentru cele două accesorii care o transformă în peria compactă perfectă. Iubesc multifuncționalitatea unui produs! Vă imaginați că un accesoriu poate avea, la rândul său, accesorii? 

Wishlist accesorii Karcher pentru curatenia care conteaza

Wishlist accesorii Kärcher pentru curățenia care contează

Pe lista scurtă a ajuns și T-Racer T 7 Plus, dispozitivul ideal pentru curățarea suprafețelor mari în timp record. Curăță cam tot ce am avea nevoie la exterior, de la piatră până la lemn, și se comportă excelent pe alei și pavaje. Cred că acesta va fi preferatul lui Andrei!

Acum că am făcut și planuri de viitor, aștept să se mai micșoreze gaura în finanțe făcută de renovările recente pentru a mă înnoi cu presiune și mai mare!. Cel mai probabil de ziua jumătății mele mai bune voi face upgrade-ul visat la aparatul de spălat cu presiune, drept cadou pentru amândoi. Garantez că va avea succesul scontat!

La noi în familie, curățenia care contează se face în echipă, și de ceva vreme avem un nou membru voinic și pus pe treabă. E cam gălbejit la față, dar ne oferă toate dispozitivele de curățenie de care avem nevoie pentru a ne elibera programul supraîncărcat. Ne-a scos la liman și acum, în prag de Paște, și nici că ne așteptam la mai puțin din partea sa. Mulțumim, Kärcher!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021, sponsor Kärcher.

Surse foto: kaercher.com/ro, fotografii proprii

Surse video: YouTube Kärcher Romania, video propriu cu sunet Envato Elements cu licență de folosire non-exclusivă, internațională, inclusiv pe YouTube.

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments