ZONA ZERO

Rebela, Scufița Roșie și Noul Perwoll Renew & Blossom

perwoll-renew-and-blossom
Reading Time: 3 minutes

De când mă știu tânjesc după culoare, iar noul Perwoll Renew & Blossom e aici să redea hainelor preferate prospețimea și strălucirea nuanțelor pe care le-am iubit încă de când le-am zărit în magazin! Testez de mai bine de o lună acest detergent de haine 3 în 1 pe articolele de îmbrăcăminte preferate, și povestea noastră este una de dragoste la prima folosire.

VERSATIL & EFICIENT

Recunosc, sunt o persoană indecisă. Mai ales când vine vorba de ce ținută vreau să port la următorul eveniment, la plimbarea de a doua zi, sau chiar la cumpărăturile pe care trebuie să le fac în următoarea oră! Perwoll Renew & Blossom nu a zis „nu” la nicio fiță de-a mea, și a reușit să curețe cu ușurință orice tip de țesătură cu care i-am provocat eficiența.

De la jeanși și pantaloni scurți din mătase, la rochițe vaporoase de vară și cardigane croșetate, noul meu detergent lichid de rufe e prietenul tuturor, și pe bună dreptate! Nu face discriminări, și tratează la fel fiecare hăinuță.

MAESTRU AL CULORILOR & ESENȚELOR FLORALE

Și cum vara aceasta am oscilat între imaginea de suflet rebel cu gândul la cărți și cea de Scufiță Roșie modernă, Perwoll Renew & Blossom a fost supus la testul suprem pe două dintre rochiile mele preferate. Le-am purtat excesiv în această perioadă, pentru că mă simt foarte bine în ele, și atunci când iubesc ceva, o fac din tot sufletul—iar hainele nu scapă de focul pasiunii mele!

Perwoll-rochie-rosie

Spălate o dată la câteva zile, dragile mele dragi au devenit radiante sub atingerea formulei Color & Fiber Care ce păstrează intensitatea culorii, și am purtat cu mine nota parfumului Perwoll, un parfum floral elegant, prin toate periplurile mele.

Țesăturile nu și-au pierdut din calitate, culorile sunt parcă mai vii, și combinația 3 în 1 nu face decât să simplifice întreg procesul de curățare și reîmprospătare a ținutelor mele. Partea frumoasă este că detergetul Perwoll Renew & Blossom se pretează la orice modalitate prin care alegi să îți speli hainele, fiind potrivit atât pentru mașina de spălat, cât și pentru spălarea manuală, la orice temperatură a apei. Destul de cool, nu?

PERWOLL & #RETHINKFASHION

Grija pentru lucruri este ceva ce mi-a fost insuflat încă de mic copil, și este important pentru mine să o duc mai departe prin acțiunile mele și prin produsele pe care aleg le folosesc. Și aici intră în scenă conceptul #RethinkFashion al celor de la Perwoll, menit să prelungească viața hainelor prin intermediul unui detergent care are grijă de fiecare țesătură în parte, reducând astfel rata de consum în acest sector și mărind gradul de sustenabilitate în industria modei.

Fiecare rochie de vară are o poveste încununată de plimbări molcome prin parc, alături de persoana iubită, sau de momente de relaxare la o întâlnire cu prietenele; fiecare pereche de jeanși îți aduce aminte de aventuri pe munte sau de nopți albe petrecute pe capota mașinii lângă prieteni de-o viață; fiecare țesătură poartă în ea o parte din tine—de ce ai renunța la ea atât de ușor?

Prelungește momentele frumoase cu Perwoll Renew & Blossom—prelungește viața hainelor tale preferate, și redă-le culoarea-n…țesături!

 

 

 

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments