ZONA ZERO

Spacer – Relaxare fără frontiere

Spacer-Relaxare-fara-frontiere
Reading Time: 3 minutes

Deși suntem ființe sociale, există momente în viață când simțim nevoia să ne destindem singuri sau împreună cu partenerul sau familia, în confortul propriei case. Iar acolo, în bula noastră de siguranță și armonie, confortul tehnologic joacă un rol tot mai important în contextul ieșirii din rutina zilnică fără prea mult efort.

Soluțiile din ce în ce mai inovatoare propuse de către companiile din domeniu ne aduc întreaga lume în pragul casei, la doar o apăsare de buton—și ce altceva ți-ai mai putea dori atunci când pur și simplu nu vrei, sau nu poți ieși afară?

De multe ori mă regăsesc în imposibilitatea de a-mi duce obligațiile sociale la bun sfârșit. Prea multe proiecte de gestionat, deadline-uri presante, precum și o dorință aprigă de a-mi odihni corpul și mintea îmi taie elanul atunci când vine vorba de a părăsi locuința în favoarea unor ieșiri cu prietenii în cafenele, în restaurante sau la cinema. Iar atunci preiau controlul „specialiștii în relaxare”, conform nevoilor mele de moment, promițându-mi o experiența pe cinste.

GAMERUL

Cel mai energic dintre aceștia este gamerul din mine. Competitivă și pusă pe șotii, constant în căutare de noi jocuri care să îmi testeze limitele, am găsit încă de la început în gaming o evadare binemeritată din real. Dar petrecând o mare parte din timp jucând jocuri complexe, confortul este esențial de fiecare dată.

Pe lângă un birou mare, o tastatură și un mouse speciale sunt un „must” dacă vrei să fii cel mai bun. Dar nimic nu se compară cu atuul adus de Scaune gaming, atunci când îți petreci destule ore în fața PC-ului sau a consolei. Iar cele propuse de Spacer sunt geniale! Designul ergonomic, materialele de calitate și forma specială m-au făcut să mă îndrăgostesc la prima vedere, și abia aștept să câștig primul turneu cu ajutorul unuia dintre ele.

Spacer Royal-scaun-1-1-2

CINEFILUL

Un alt „specialist în relaxare” care intră destul de des în scenă în procesul meu de relaxare în ultima vreme este cinefilul. Și trebuie să recunosc, sunt destul de pretențioasă la acest capitol! Vreau mereu ceva de ronțăit lângă, neapărat lumina stinsă, și sunt pro cooling pad în orice instanță.

Iubesc să vizionez cele mai noi filme și seriale pe laptop, cuibărită pe canapea, dar prefer să apelez la gama de Boxe Spacer pentru o calitate mult mai bună a sunetului. Și chiar merită! Nici nu-mi imaginez să fi văzut Bohemian Rhapsody fără să am acces la o pereche de boxe de calitate, iar de Stranger Things nici nu mai vorbesc!

ÎMPĂTIMITUL DE LECTURĂ

Mai mult, acum pot lua sunetul cu mine pe terasa din spatele casei, atunci când setea mea de lectură mă împinge spre toate lumile ce nu le-am descoperit încă. Și ce treabă are sunetul, vă întrebați? Ei bine, are! Niciodată nu citesc fără să am muzica preferată pe fundal, iar acest ritual mă relaxează complet.

O pereche de căști wireless pentru smartphone sunt perfecte pentru a reda melodiile potrivite din lista mea, fie că citesc o carte sau un eBook. Îmi iau alături un ceai negru sau o cafea aburindă, mă delectez cu minunata priveliște din jur, și am parte de aer curat la mine acasă, într-o atmosferă cât se poate de destinsă.

casti wireless

Iar Spacer nu mă lasă la greu în niciun moment de relaxare. Este alături de mine pe câmpul de bătălie, în lupte virtuale jucate la foc rapid, îmi asigură constant confortul de care am nevoie, și îmi răsplătește loialitatea cu un sunet impecabil, fie că mă joc pe calculator, fie că citesc sau intru în lumea aventurilor cinematografice.

Spacer îmi aduce turneele de gaming în propriul birou, cinema-ul pe canapeaua din living, și plăcerea lecturii pe divan, integrându-le în experiența perfectă de deconectare, de trezire la viață a simțurilor după o zi lungă și istovitoare—și nu doar primăvara!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2020, sponsor Spacer.

*Sursă imagini: Spacer & Freepik – licență premium.

 

 

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
1 Comment
cel mai vechi
cel mai nou
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Proba 5. Primăvara, Spacer te trezește la viață!
2 ani

[…] Spacer – Relaxare fără frontiere […]