BUZZStore

2 rujuri pentru o primăvară în culori

Avon UltraMatte
Reading Time: 2 minutes

În aprilie am întâmpinat cu brațele deschise provocarea Avon de a încerca noile rujuri cu ulei de avocado. Plusul de hidratare a fost bine-venit în această perioadă când masca încă ne acoperă fețele, în special într-un context în care vremea nehotărâtă ne usucă tenul și buzele.

Rujuri Ultra Matte rezistente pentru zi

M-am înțeles bine cu textura rujului Ultra Matte, într-o nuanță perfectă de roz prăfuit care se asortează cu absolut orice. Nu mi-a lăsat acea senzație de praf pe buze, de buze uscate și crăpate sub un strat de ruj care strânge buzele. Știți senzația pe care o lasă unele rujuri mate.

Tind să cred că noua formulă cu ulei de avocado face minuni, și aștept cu nerăbdare să îl încerc și la vară, undeva, în apă. Sunt curioasă cum rezistă în condiții mai „vitrege”, și cât!

ruj ultra matte roz avon

Rujuri Ultra Creamy senzuale pentru seară

Pentru acele momente când am nevoie de un boost de încredere, rujul Ultra Creamy Lava Love este my go-to. Am iubit dintotdeauna buzele roșii „asortate” la un păr blond sau brunet, cu un cat eye jucăuș și o atitudine pe măsură la purtător, și am o colecție impresionantă de rujuri roșii.

Pe cât de cremos e rujul acesta, pe atât de ușor am putut să mi-l întind pe buze. Totul datorită formei inedite gândite de Avon pentru noua colecție. Poate că dacă te grăbești ai nevoie de mici retușuri cu pensula, dar am fost atentă și mi-a ieșit un contur frumos.

Noile rujuri au un vârf mai ascuțit decât de obicei, făcând posibilă conturarea buzelor cu precizie. Îmi place abordarea lor, și aștept noi elemente inovatoare în produsele de make-up, care să ne facă viața mai ușoară.

ruj avon ultra creamy rosu

Și să nu uit de elementul care mi-a luat ochii prima și prima dată—ambalajul rujului Ultra Matte. Nu mă satur să mă uit la finisajul mat, în ton cu ceea ce poartă înauntru. Kudos, dragă Avon! Mi-a plăcut cum te-ai „jucat” cu noua colecție. Aștept surprize noi!

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
1 Comment
cel mai vechi
cel mai nou
Inline Feedbacks
View all comments
Diana
Diana
4 luni

Culorile sunt superbe! Am o slăbiciune pentru rujurile mate.