BUZZStore

Picioare fine cu Lysaskin Xerolys 5

Picioare-fine-cu-Lysaskin-Xerolys-5
Reading Time: 3 minutes

La începutul lunii am primit o emulsie hidratantă de corp Lysaskin Xerolys 5 pentru piele uscată și o emulsie Lysaskin Xerolys 10 pentru piele foarte uscată. Ambele conțin uree în procent de 5, respectiv 10%, și umbla vorba că fac minuni în ceea ce privește hidratarea.

În timp ce eu am testat cât de bine hidratează Lysaskin Xerolys 5, prietena mea Mihaela a încercat varianta cu 10% uree. Acum la sfârșitul lunii, sunt în măsură să vă ofer feedback-ul meu.

REMEDIU PENTRU PIELE USCATĂ

Întotdeauna am avut probleme cu uscăciunea pielii în sezonul rece, dar în ultima vreme, din cauza tratamentelor de epilare IPL pe picioare și brațe, pielea era și mai uscată.

Deși mă hidratez constant, beau în jur de 2-3 litri de lichide pe zi și folosesc creme hidratante, pielea picioarelor nu era exact cum mi-aș fi dorit. Nu că ar fi fost o problemă, pentru că pantalonii lungi sunt la ordinea zilei în perioada aceasta. Dar totuși!

Lysaskin Xerolys 5 mi-a venit în ajutor și, deși am fost sceptică la început, trebuie să recunosc că a făcut treabă bună. Am folosit această emulsie hidratantă timp de 2 săptămâni în fiecare seară, pe picioare și pe brațe, și mă declar mulțumită de rezultat.

EMULSIE HIDRATANTĂ PENTRU CORP

În timp ce prietena mea a testat Lysaskin Xerolys 10 mai mult pe mâini, acestea fiind foarte uscate de la apă și de la vremea rece, eu m-am concentrat pe Xerolys 5, folosindu-l în special pe picioare.

Lysaskin Xerolys emulsie de corp:

❏ Hidratează pe termen lung

❏ Calmează pielea

❏ Limitează evaporarea apei din epidermă

❏ Reface filmul hidrolipidic natural al pielii

❏ Are proprietăți antimicrobiene

❏ Exfoliază pielea moartă

❏ Promovează regenerarea celulară a pielii

emulsie hidratanta corp

Mihaela a observat și ea o îmbunătățire a aspectului pielii, și feedback-ul ei este că emulsia hidratează în profunzime, dar că în același timp a simțit usturime la aplicare atunci când pielea mâinilor era foarte uscată. Pune pe seama parfumului din compoziție acest neajuns, și mi-a mărturisit că și-ar fi dorit ca o cremă dermatocosmetică să nu conțină acest ingredient.

Eu nu m-am confruntat cu probleme vizavi de parfum, fiind la sfârșitul listei (ceea ce înseamnă că este prezent într-o cantitate mai mică), dar Miha are o piele albă, foarte sensibilă și predispusă la iritații. Astfel, resimte efectele parfumului și alcoolului din produsele cosmetice destul de ușor.

BENEFICIILE UREEI PENTRU PIELE

Complexul brevetat URODIUM, o asociere de ingrediente active care hrănesc și calmează pielea, este o noutate în domeniu de care picioarele mele s-au bucurat cel mai mult.

Cel mai important beneficiu al ureei este acela că menține țesuturile hidratate, nelăsând apa să „scape”, dar în același timp crescând cantitatea de apă la nivelul epidermei. Mai mult, ureea din aceste emulsii hidratante ajută celelalte ingrediente hrănitoare să pătrundă în profunzime și să-și facă treaba ca la carte.

Într-adevăr, trebuie puțină consecvență atunci când vrei să rezolvi problema pielii uscate, consecvență greu de atins într-o zi care are doar 24 de ore. Însă eu am reușit, și sper să mă țin de acest ritual de îngrijire și de acum încolo.

emulsii-hidratante-uree

Per total, produsele au fost primite bine, au oferit ce au promis, și eu una am pe listă și crema Xerolys pentru netezirea călcâielor. Vă voi povesti și despre ea după ce o încerc temeinic!

Cu uscăciunea pielii ne confruntăm cu toții într-o perioadă a vieții sau alta, iar motivele sunt variate, de la deshidratare, la efectul vremii reci asupra celui mai mare organ al corpului nostru. Oricare ar fi acestea, este bine să le combatem și să tratăm cauzele ori de câte ori apar. Doar așa vom avea o piele fericită, elastică și fină, care își va menține aspectul timp îndelungat!

 

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments