BUZZStore

MASCARA LASH GENIUS ÎNDEAMNĂ LA VISARE

mascara-lash-genius-5-in-1-color
Reading Time: 2 minutes

Culoarea face parte din viața mea de când am decis că negrul nu mă caracterizează chiar atât de mult precum credeam. Deși înclinată spre tonuri neutre în adolescență și până târziu, după 20 de ani, am descoperit starea de bine pe care o garderobă veselă și un machiaj pe măsură mi-o pot oferi.

Cu rimelurile colorate mă întâlnisem încă din liceu, când apăruseră în nuanțe electrice care mă fascinau—dar atunci nu am avut curajul să le încerc.

MASCARA LASH GENIUS PLIN DE CULOARE

Odată cu provocarea Avon de a testa cele trei noi Mascara Lash Genius, am avut ocazia să merg parcă înapoi în timp și să îmi iau înapoi momentul de ezitare.

Încercasem înainte rimelul Lash Genius 5 in 1 varianta pe negru, despre care v-am povestit deja în toamnă, și știam că și noile nuanțe îmi vor oferi aceeași separare a genelor, volum cât cuprinde, și o perie ideală.

lash genius mascara colors

M-am jucat cu fiecare nouă apariție în parte, realizând machiaje dramatice cu care nu mai eram obișnuită de ani buni, dar care m-au cucerit. Asocierea cu lectura a venit parcă de la sine, și cu Mascara Lash Genius pe gene m-am simțit ca un personaj controversat din cărțile pe care le iubesc.

Nu mi-a fost greu să îmi aleg preferatul dintre cele trei: Lash Genius Aubergine este câștigătorul inimii mele, deși fiecare dintre ele vor avea un loc în trusa mea de machiaj.

Într-o perioadă gri, cu vreme ploioasă și prea mult timp petrecut între patru pereți, Mascara Lash Genius 5 in 1 m-a îndemnat la joacă, la visare, la creativitate. Iar asta este ceea ce caut să integrez în rutina de zi cu zi, pentru a nu-mi pierde acea bucățică de suflet de artist de care mă agăț tot mai mult în ultimul an. Iar pentru asta sunt recunoscătoare!

lash genius aubergine

Sunt curioasă dacă ați alege să purtați astfe de nuanțe de rimel, și care ar fi preferatul vostru. Este chiar rewarding să ieși din zona de confort din când în când.

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments