SuperBlog

Competiția cu mine continuă – SuperBlog de toamnă

superblog toamna 2021
Reading Time: < 1 minute

A fost un an plin, din toate punctele de vedere. Tumultul interior s-a întrecut cu cel al lumii exterioare, o multitudine de factori externi și-au spus cuvântul, și zeci de lucruri s-au schimbat în noi și în afara noastră.

Toamna a sosti fără veste, după o vară mult prea scurtă și nehotărâtă, aducând cu ea o nouă ediție SuperBlog. Nu am reușit să rămân „conectată” la tot ce înseamnă blogging sau comunitate în ultimele luni, viața de zi cu zi fiind cu mult mai solicitantă decât m-aș fi așteptat. Cu toate acestea, nu renunț la competiție nici în acest sezon.

Chiar dacă am toate șansele să nu fiu finalistă, voi încerca să aleg probele cu care rezonez și să continui „competiția cu mine” pe care SuperBlog mi-o propune încă de la începuturi. Mi-aș fi dorit să pot aplica pe îndelete toate lucrurile pe care le-am învățat până acum, dar timpul nu cred că îmi va permite să mă implic cu totul în această ediție. Voi face, însă, tot posibilul pentru a fi acolo la câteva probe dragi mie.

Deja am în vedere câțiva sponsori ale căror brief-uri îmi plac de fiecare dată, și abia aștept să văd ce surprize ne-au mai pregătit organizatorii.

Cine mai participă să ridice mâna sus! Fie că scrii pentru probă sau pentru toate, îți garantez o experiență pe cinste. Hai și tu!

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments