SuperBlog

Încă o primăvară cu SuperBlog

superblog-de-primavara
Reading Time: < 1 minute

Se știe deja că aici, în lumea Inefabil, primăvara nu mai înseamnă doar mărțișoare și ghiocei. SuperBlog își deschide porțile pentru noi provocări și anul acesta, iar eu abia aștept să le descopăr!

Deși SuperBlog 2020 de toamnă a fost o ediție solicitantă, asta nu m-a convins să renunț, iar acum am deja la activ două ediții în care am ieșit din zona de confort și am explorat domenii diferite.

CE AȘTEPTĂRI AM DE LA SUPERBLOG 2021

Ediția de primăvară este de regulă una light, apreciată de către toți superbloggerii, iar pentru mine înseamnă un pas înainte în călătoria spre un Eu mai dezinhibat, doritor să-și asume riscuri și să încerce lucruri noi fără a se întreba constant dacă e bine, dacă va fi apreciată munca depusă.

Este important pentru mine să nu renunț, să duc provocările până la capăt, orice rezultate aș avea pe parcurs. Asta înseamnă creștere, asumare, integrarea feedback-ului constructiv în proiecte viitoare, iar Spring SuperBlog 2021 este pentru mine o portiță spre mai bine.

Am ajuns departe în ceea ce privește toate aceste aspecte. Ideea competiției, pe care nu o digeram prea bine înainte, îmi trezește sentimente pozitive. Teama de eșec s-a diminuat, curajul de a așterne în pixeli pe un ecran alb ideea mea pentru o probă a crescut cu fiecare ediție, și sper ca acest trend să continue la fel.

Nu am așteptări de la competiția în sine, ci de la mine însămi, și sper să duc la capăt cu bine și acest SuperBlog de primăvară care ne îndeamnă să ne punem rotițele în mișcare.

Acestea fiind spuse, cu creativitatea în vârful degetelor și speranța că va fi o competiție frumoasă și de data asta, pornesc la drum și le urez tuturor mult succes!

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
1 Comment
cel mai vechi
cel mai nou
Inline Feedbacks
View all comments
Diana
Diana
2 ani

Să fie cu baftă!