ZONA ZERO

Sfârșit de an în culori perlate

pearlesque-paleta-machiaj
Reading Time: 2 minutes

În decembrie, printre cadouri, cozonaci și alergătura de sfârșit de an, am reușit să testez paleta Pearlesque de la Avon. La piață, în vizită la mama (regulamentar, cu toate măsurile de precauție luate), și cu ocazia sărbătorilor, am avut ocazia să încerc mai multe dintre nuanțele puse la dispoziție. Și m-am îndrăgostit!

Trebuie să recunosc, nuanța mea preferată din trusa de farduri Pearlesque este un verde albăstrui strălucitor, ceva ce nu era inițial genul meu. Dar, surpriză! Acest Crăciun m-a mobilizat, și am vrut neapărat să fiu gătită de sărbătoare, cu tot cu machiaj. Așadar am ales un machiaj de ocazie, combinând această nuanță absolut minunată cu un bej perlat, și a ieșit ceva foarte fain.

Fardurile nude au fost perfecte pentru Gala Superblog 2020 la care am participat online, că astea sunt vremurile, și m-am simțit cu adevărat strălucitoare în ambele ocazii. Ce-i drept, mi-aș dori să am o arcadă mai ridicată, pentru acel efect wow al machiajului, dar lucrăm cu ce avem!

pearlesque colaj

Pe lângă paleta Pearlesque, am avut în pachet un pahar special pentru ceai sau cafea, unul care te îndeamnă să crezi în tine, lucru de care avem nevoie mereu! Cu ocazia lunii faptelor bune, am contribuit cu o fărâmă de ajutor la campaniile sociale Avon și am făcut totodată o prietenă fericită, dăruindu-i paharul ce îi va menține cafeaua aburindă în diminețile mohorâte la job.

Această paletă de machiaj mi-a completat colecția de produse Avon pe care le folosesc regulat. Alături de rimelul Lash Genius despre care vă vorbeam anul trecut, câteodată folosesc BB cream-ul Anew, potrivit oricărei nuanțe de piele. Sunt și un mic junkie atunci când vine vorba de creioanele de ochi cu consistență tip gel sau cele long lasting, iar la Avon am găsit toate nuanțele care mă interesau.

Împreună cu paleta de machiaj Pearlesque, toate aceste produse mă ajută să realizez un machiaj rapid, ori de câte ori am nevoie—chiar și atunci când trebuie să mă machiez pentru o ocazie anume, sau pentru un outfit mai special.

paleta avon

Dar cel mai mare boost dat de această paletă a fost unul de încredere. Mă obișnuisem cu un machiaj simplu, nimic glam, iar provocarea pearlesque m-a scos din zona de confort. Și mă bucur! Sper să am ocazia să încerc tot mai multe combinații mai colorate, mai îndrăznețe, și să îmi descopăr noi limite în ceea ce privește machiajul.

Până la urmă nu există câștiguri fără risc, și nimic nu vine gata învățat—nici descoperirea de sine, nici adoptarea unui stil personal. Doar încercând vei avea rezultate tot mai fabuloase!

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments