ZONA ZERO

Tinerețe încapsulată, frumusețe fără pată – La Cabine Retinol Pur

La-Cabine-Retinol-tinerete-incapsulata
Reading Time: 7 minutes

Sfârșit de zi pe Republicii 10. După o săptămână extenuantă, în sfârșit puțin pampering. Fiolele La Cabine Retinol și Acid Hialuronic mă strigau din sertarul noptierei, iar pielea mea tânjea după atingerea picăturilor salvatoare.

M-am așezat la măsuța de toaletă, urmărind atent cu privirea fiecare imperfecțiune și gândind că sunt mult mai puține decât erau acum un an jumate. Zâmbind complice oglinzii, mi-am început ritualul deja bine stabilit. Câteva pufuri de apă termală, fiola de Acid Hialuronic tapotată ușor pe toată fața, apoi picăturile din fântâna tineții: retinolul bine întins în fiecare colțișor. Încheiem totul cu o cremă hidratantă.

Mica mea obsesie cu îngrijirea tenului nu mai este un secret. Deja am încercat aproape tot ce înseamnă activi ce mi-ar folosi, dar dintre toate ingredientele benefice tenului meu, acidul retinoic și derivații săi sunt marea mea iubire.

În acea dimineață chiar postasem câte ceva despre fiolele La Cabine Retinol și beneficiile unei rutine pe Instagram, și răspunsul fetelor la postarea mea fusese WOW. Multe nu știau despre La Cabine Romania, și mi-au mulțumit pentru recomandare. Unele dintre urmăritoarele mele încă nu aveau retinolul introdus în rutină, dar mă bucur că le-am pus pe gânduri!

Le-am îndrumat pe site-ul pus la dispoziție de Farmacia la Preț Mic, unde pot găsi toate formulele brandului spaniol, și le-am promis că urmează mai multe tips & tricks în legătură cu produsele.

beneficii La Cabine Retinol

Avantajele folosirii retinolului sunt nenumărate, mai ales dacă îl introduci într-o rutină de îngrijire a tenului bine gândită, cum vă povesteam într-un alt articol.

CU LA CABINE RETINOL LA EL ACASĂ

Chiar mă gândeam că există încă destule reprezentante ale sexului frumos care nu au aflat despre beneficiile unei rutine complete de îngrijire, când o toropeală plăcută m-a cuprins. Totul în jur a devenit difuz pentru o secundă, iar când mi-am revenit, ce să vezi?! Eram eu, dar parcă alta, într-o cameră somptuoasă. Măsuța de toaletă era plină de fiole La Cabine, un buchet de trandafiri enorm trona într-un colț, și o linguriță de argint plină cu retinol mă aștepta să-mi termin rutina.

Bulversată de tavanul înalt, pictat ca un cer pe care păsări zboară la nesfârșit, de pereții acoperiți cu tapetul opulent și de candelabrul masiv din mijlocul încăperii, mai că nu încremenisem pe scăunelul cu tapițerie fină. Deodată, o bătaie în ușă m-a trezit din șoc. Nici nu am apucat să mă ridic bine, că un valet îmbrăcat cu mare fast și băgase capul înauntru.

„Sunteți gata, senora? Balul e pe care să înceapă!”

„Bal? Ce bal?! Se…nora?”

„Balul ținut la Palacio de Oriente cu ocazia sărbătoririi frumuseții, senora! Sunteți unul dintre oaspeții de onoare, ar trebui să vă grăbiți.”

„Stai puțin! Cum am ajuns aici?”

Ay, senora! Asta se întâmplă mereu celor care nu au mai călcat vreodată într-un palat. În special după ce fac cunoștință cu iluștrii reprezentați ai casei de Bourbon! Șocul e de vină. Haideți, beți un pahar de șampanie, și vă pun la curent.”

Și uite-așa, Juan m-a pus în temă. Postarea mea de pe Instagram devenise virală peste noapte, iar responsabilul cu publicitatea al Curții Regale Spaniole a dorit să mă cunoască! Balul în onoarea frumuseții găzduit anual la palat urma să înceapă chiar în acel weekend, și a fost ocazia perfectă pentru a mă aduce la Madrid. Cu binecuvântarea Regelui Felipe al VI-lea, bineînțeles!

Încă mă luptam să diger toate aceste informații, când Juan m-a îndemnat blând să ies pe ușă. Coborând scările aurite, deja auzeam acordurile orchestrei de cameră răspândindu-se în tot acel loc maiestuos. Nu-mi venea să cred că se întâmplă aievea! Eu?? La Curtea Spaniei?? Pentru o postare?!

Are și internetul ăsta meritele lui, se pare. De beneficiile retinolului pentru piele nu mai vorbesc! Niciodată nu aș fi crezut că cercetările mele în ale frumuseții mă vor aduce la vreo curte regală, cu atât mai puțin împărtășirea cunoștințelor în materie de beauty. Și când te gândești că totul a început cu video-ul La Cabine despre retinol, care mi-a dat ideea pentru postare!


LA O ȘUETĂ REGALĂ DESPRE FRUMUSEȚE

Ajunsă în sala mare, unde o mulțime de doamne cochete și domni dichisiți făceau networking la cel mai înalt nivel pe care l-am văzut vreodată, am fost luată pe sus de alt valet.

Senora, Inefabila, ven conmigo!”

Norocul meu cu telenovelele din copilărie, căci înțelegeam tot ce spune! M-a dus la o masă retrasă, unde chiar Regina Letizia a Spaniei m-a întâmpinat entuziasmată.

No lo puedo creer! Ven, ven, sientate, por favor!

La rugămințile sale m-am așezat, și atunci a început „interviul”. Vedeți voi, regina fusese jurnalist înainte de a deveni regină, și tare-i mai lipseau bucuriile acelei meserii!

„Spune-mi, Inefabilo, cum ai aflat despre LaCabine? Am fost realmente impresionați de modul în care postarea ta a dat sfoară-n țară despre fiolele produse pe melagurile noastre. A ajuns până și la urechile lui Penelope Cruz!”

„Penelope Cruz? Serios?! Eu…”

„Și mulți alții! De fapt, e și ea invitată, trebuie să sosească. Dar până atunci împărtășește-mi câte ceva din experiența ta cu produsele pentru îngrijirea tenului marca La Cabine. Comunitatea ta se pare că a apreciat feedback-ul oferit.”

„Păi… Mie încă nu-mi vine să cred că sunt aici! Dar revenind la produse, totul a început cu retinolul pur de care am aflat în toamnă și pe care am reușit să îl încerc anul acesta. Fiolele au una dintre cele mai apreciate formule cu care mi-am răsfățat pielea până acum.”

formula la cabine retinol

„Este concentrația perfectă pentru pielea ta, experții noștri au muncit mult până au găsit formula potrivită! Feedback-ul a fost la baza cercetărilor, și nu orice feedback, ci acela venit din partea saloanelor de înfrumusețare din întreaga lume. Este, oare, cineva mai potrivit să dea sfaturi pentru ten, decât un profesionist care îngrijește zeci de tipuri de ten în mod zilnic? Și tu trebuie să fi citit destul despre ingrediente. Am aflat că folosești de mult retinol.”

FOLOSIREA CORECTĂ A RETINOLULUI

„Da, de un an și jumătate suntem prieteni. Din ianuarie anul acesta am început un tratament IPL și a trebuit să am mai mare grijă la folosirea ingredientelor active. Soluția a fost alternarea concentrației de retinol folosite în funcție de cât de aproape era următoarea ședință. M-am documentat și nu am renunțat la acest activ, doar l-am întrerupt de fiecare dată cu 3 zile înainte de tratamentul cu lumină pulsatilă. Urmăritorii mei sunt atenționați mereu cu privire la restricțiile existente odată cu folosirea unor astfel de ingrediente.”

„Foarte responsabil din partea ta, muy bien! Este contraindicată folosirea retinolului în sarcină și alăptare. În timpul oricărui tip de tratament IPL pe față, se recomandă o pauză de 3-4 zile înainte de ședință. Am văzut că ești destul de documentată. Cum s-a născut dragostea pentru produsele de îngrijire a tenului?”

„O prietenă s-a oferit să îmi facă o rutină în urma unei întâlniri, când a văzut că am pielea cam uscată. Și asta a fost! Primul produs pe care l-am folosit pe față a fost acidul hialuronic, după foarte mulți ani în care mă dădeam cu ce apucam. Am încercat luna trecută și La Cabine Pure Hyaluronic și este minunat!”

„Da, este unul dintre produsele de bază ale unei rutine. Fiolele La Cabine conțin 5 molecule de acid hialuronic și un plus de ceramide, pentru hidratarea ideală. Ar trebui să se afle în sertarul cu seruri și creme al fiecărei femei.”

La Cabine Pure Hyaluronic

„Negreșit! Hialuronicul mi-a pregătit pielea pentru și mai mult ajutor. Am introdus treptat niacinamide, retinol, vitamina C și acid salicilic, iar acum nu mă pot lipsi de niciun produs de care m-am îndrăgostit iremediabil. Să nu uităm de crema de hidratare și de SPF, pe care le folosesc de mai multe ori pe zi.”

„Chiar asta voiam să te întreb! Cât de educată este comunitatea ta cu privire la folosirea SPF-ului? Că tot vorbeam de retinol în rutină.”

„Aici este cu adevărat o problemă. Am observat că nu toată lumea știe că folosirea SPF-ului zilnic, la fiecare ieșire din casă, este esențială atunci când folosești retinol sau alți activi.”

Es verdad! Și eu folosesc retinolul La Cabine responsabil, alături de SPF aplicat zilnic. Cu fotosensibilitatea pielii nu e de joacă! În plus, razele UVA și UVB distrug colagenul și elastina din piele, ducând la deteriorarea acesteia prin apariția ridurilor, petelor, a keratozei sau chiar a cancerului de piele. Dacă vrem să rămânem tinere și frumoase, cu o piele de invidiat, retinolul și SPF-ul aplicate zilnic sunt cheia succesului!”

„Mi-ar plăcea să aflu mai multe despre subiect! Mai ales că ați vorbit la primul simpozion internațional despre cancerul de piele, organizat în 2015 la Centrul Cibeles. Sunt onorată să putem sta de vorbă!”

„Îți las emailul meu, și după mergem împreună să o întâmpinăm pe Penelope! Și mai am o surpriză pentru tine. La întoarcerea acasă ai un coș plin cu produsele tale preferate La Cabine!”

„Oh, ar fi minunat! ESTE minunat! Dar nu am pix. Are cineva un pix?…. are cineva… un… pix?”

UN TEN…DE VIS!

„Hei, trezește-te! Ai adormit cu fața-n cremă!”

„Trebuie… pix… Penelope, querida!” am mai apucat să mormăi, și m-am trezit zgâlțâită de zor de către Andrei.

„A fost o spătămână grea. Hai, fugi în pat. Strâng eu.”

„Și regina? Și Penelope?? Și coroana mea???”

Zâmbind în timp ce înșuruba capacul cremei, dragul meu drag mi-a aruncat o ocheadă jucăușă.

„În casa asta, tu ești singura regină. La somn cu tine!”

Resemnată, m-am băgat sub pătură cu un gust ușor amar. Cât de frumos fusese totul! Palatul, zâmbetul radiant al Letiziei de Spania, bucuria de a sta de vorbă cu un om titrat în ale îngrijirii pielii. La coșul plin cu produse La Cabine care mă aștepta în camera din vis nici nu voiam să mă mai gândesc—totul era pierdut! Mai puțin tenul meu bine îngrijit.

Fiole pentru ten La Cabine Farmacia la pret mic

Nu e un coș regal doldora de produse, dar tot am un sfert de sertar cu fiole de retinol, vitamina C, acid hialuronic, și ser cu acid salicilic anti imperfecțiuni. Cu gândul ăsta am adormit (în pat, de data aceasta) aseară, și nu puteam să nu vă povestesc și vouă unde am „călătorit” pe nepusă masă.

Cam așa se întâmplă cu pasiunile și cu dorințele cele mai ascunse. Te urmăresc și în vis! Poate că într-o zi voi ajunge și la Curtea Regală a Spaniei, și mi se va duce buhul în social media cu vreo postare virală. Până atunci, rămâneți aproape! Mai am de povestit despre rutine de îngrijire, produse preferate, și alte fiole minune. Viva La Cabine!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021, sponsor Farmacia la Preț Mic.

Surse foto: fotografii proprii, editare Canva

Surse video: video propriu (muzică cu licență și drept de folosire non-exclusiv Envato elements), YouTube FLPM – Farmacia La Pret Mic.

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
6 Comments
cel mai vechi
cel mai nou
Inline Feedbacks
View all comments
Inimadincuvinte
Inimadincuvinte
1 an

Cat de tare iti sta cu tunsoarea si acea diadema! Mai mult frantuzoaica decat spanioloaica, dar articolul e catchy Succes Alex!

Diana
Diana
1 an

Muy bien, senora Inefabila ❤️

Ana-Maria
Ana-Maria
1 an

Bravo, miss!