CU CARTE LA CAP

Cititor la Maraton – Provocărțile Mele

Cititor-la-maraton-provocarte
Reading Time: 2 minutes

Pentru vacanța prelungită de 1 Mai cititorul din mine are planuri mari: m-am hotărât să particip la provocarea Cititor la Maraton! Mi-am ales cărțile cu entuziasm pe parcursul câtorva zile, ba m-am și răzgândit de câteva ori. Astăzi am rămas la lista finală și am pus pe hârtie provocările la care mă înscriu, pe care le voi împărtăși cu voi.

CE ESTE CITITOR LA MARATON?

Cititor la Maraton este o inițiativă minunată lansată de Carte Diem. Provocarea constă în a citi o serie de cărți relevante provocărilor în timpul mini-vacanței de 1 Mai. Pe parcurs trebuie să ții la curent comunitatea cu progresul făcut, iar la sfărșit să îți expui ideile vis-a-vis de provocărțile alese și să le imortalizezi într-o poză. Organizatorii, în parteneriat cu Editura Nemira, pun la bătaie un pachet de 5 cărți pe care câștigătorul le poate alege dintre noutățile apărute pe site-ul editurii.

Atenție! Ca să participi trebuie să răspunzi la cel puțin 2 dintre cele 5 provocări și să publici diverse postări pe Facebook sau Instagram pe parcursul maratonului, însoțite de hashtag #cititorilamaraton. Câștigătorul va fi ales random dintre toți cei care au respectat regulile. Vă urez mult noroc!

PROVOCĂRȚILE MELE

cititor la maraton provocartile mele

Pentru Cititor la Maraton am ales primele trei provocări și abia aștept ziua de mâine să mă delectez cu prima carte, cea de poezie. Nebuni de lună plină de Viorel Gârbaciu este alegerea mea și trebuie să recunosc că am fost atrasă foarte mult de copertă și prezentare. Provocartea nr. 2 va fi Numenoir a lui Flavius Ardelean, aflată pe lista mea de Reading Challenge în dreptul romanului de aventură sau siponaj. Și nu în cele din urmă, cartea de proză scurtă aleasă a fost Monstrul, antologie de povestiri trăsnite, o culegere de povești ciudate semnate Neil Gaiman, Nick Hornby, Jonathan Safran Foer, care promite să-mi trezească interesul cu ale sale calități imaginative.

Urmează să revin cu impresii asupra acestor trei cărți în zilele următoare, așadar vă invit să îmi urmăriți progresul pe canalele mele de socializare și, de ce nu, să vă înscrieți și voi! Start maraton!

Te-ar putea interesa

Urmărește discuția
Notificări
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments